arkadaslar samsung gt B3410 oyun tema istiyorm yardm edinn :)

Sponsorlu Bağlantılar

hicaz20

Üye
    Konu Sahibi

alpay7541

alpay7541

Üye
Bende bulamadım

KarakayA67

yau bu telefona hıc bıse yuklenmıo nerden aldım ya

alpay7541

alpay7541

Üye
yau bu telefona hıc bıse yuklenmıo nerden aldım ya

Aslına bakarsan telefon yeni olduğundan dolayı üzerine pek fazla yazılım çıkmamış .Fakat biraz araştırınca çoook uygun ve güzel programlar var tabiki tema dışında.

Ben çok memnunum.

KarakayA67

kullandgn programları paylasrsan sevınırım ben opera kurdum kıtlenıyor bazen onun dısında bırde sozluk var baska bırsey yok bısey daha dıger samsung dokunmatıklerde arkaplan resmı sağa sola kayıyor fakat benmkınde oynamıyor corby resımlerını ekrana koyucam ama ortalanmıyor senın arka plan resmı dokunmatık degısıyormu

alpay7541

alpay7541

Üye
kullandgn programları paylasrsan sevınırım ben opera kurdum kıtlenıyor bazen onun dısında bırde sozluk var baska bırsey yok bısey daha dıger samsung dokunmatıklerde arkaplan resmı sağa sola kayıyor fakat benmkınde oynamıyor corby resımlerını ekrana koyucam ama ortalanmıyor senın arka plan resmı dokunmatık degısıyormu

Evet Dağişiyor.
Mesela Ekranda 1 2 3 Diye rakamlar var. Hepsinde ayrı resimler var .
rakam 1 de radyoyu bırakmışsam rakam ikiyi boş bırakmış olabiliyorum. Eğer Değişmiyorsa bir problem olması söz konusu.

Operanın kilitlenmesi bazen bendede oluyor. Ama sanırım kilitlenme nedeni o an wi-fi yada GPRS bağlantısı gerçekleştiremediğinde program kilitlenmiş gibi görünüyor ama arka planda aslında bağlanmaya çalışıyor.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bu teli fazla bilmiyorum bana fw sini verim modlamaya çalışırım

KarakayA67

bende resımler degısmıyor arkdsm ya operanın 4.2 versıyonu eskıden duzgun calısyordu 5.1 kurunca kasıor sureklı yenıden baglanıyorum 5.1 tamemen kaldryorum 4.2 kurulmuo bu defada bu ekrandakı resımlern degısme ayarı falan varmı ya bende tek ekran gelıyor

alpay7541

alpay7541

Üye
bende resımler degısmıyor arkdsm ya operanın 4.2 versıyonu eskıden duzgun calısyordu 5.1 kurunca kasıor sureklı yenıden baglanıyorum 5.1 tamemen kaldryorum 4.2 kurulmuo bu defada bu ekrandakı resımlern degısme ayarı falan varmı ya bende tek ekran gelıyor
Bende sıkıntı yok mükemmel çalışıyor

bjk_kartal97

Üye
ekran resmi değişme b3410 wifi da var normal b3410 da yok

titannik

titannik

Üye
yaw bu telefonda hiç bişi düzgün çalışmıo uyuz oldum :off: