Arkadaşlar Samsung Galaxy Wonder Nasıl Bir Telefon ?[Yorumlarınızı Bekliyorum Benim İçin Çok Önemli]

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
xperia u çift çekirdek mi ? tipide hoşuma gidiyor veletin aslında ha dur bakalım para hazır ama düşünüyorum acaba u nun kamerası nasıl ? internette v.s nasıl geziniyor ?

xperia u nun dahili hafızası 8gb ve microsd girişi yok birde ekran çözünürlüğüne bakarsan anlarsın

__xXx__

__xXx__

Üye
xperia u çift çekirdek mi ? tipide hoşuma gidiyor veletin aslında ha dur bakalım para hazır ama düşünüyorum acaba u nun kamerası nasıl ? internette v.s nasıl geziniyor ?

vallaha o kadarını bilmem ama internette çift cekirdekli görünüyor

- - - Eklendi - - -

xperia u nun dahili hafızası 8gb ve microsd girişi yok birde ekran çözünürlüğüne bakarsan anlarsın

480*854 çözünürlük var w dan daha iyi :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
cyber

cyber

Üye
işlemci dual core ama artırılabilir hafıza yok ki hafıza senin için önemli değilse ideal bi tel bence

__xXx__

__xXx__

Üye

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı yoksa benim bir işime yaramaz hocam hafıza kartı giriş yeri olacak telefonun,ekran çözünürlüğünün düşük olmasından taraftayım çünkü gpu daha az yoruluyor(bkz.GS2,GNote)

- - - Eklendi - - -

işlemci dual core ama artırılabilir hafıza yok ki hafıza senin için önemli değilse ideal bi tel bence

otg var mı ?

cyber

cyber

Üye
otg uygun bir kablo,root işlemi yapıldıktan sonra ve bir uygulama ile tüm android de geçerlidir diye biliyorm

__xXx__

__xXx__

Üye
ben sana galaxy w yerine yine de neo v öneririm w da ram sıkıntısı yaşarsın haberin olsun

enes-1907

enes-1907

Üye
onu boşver ozaman bana galaxy wonder yolu gözüküyor...

xxx arkadaşımızı dinlemiyomusun wonder kullanmış ram sıkıntısı yaşamış sonra neo v almış daha rahat çalışıyor diyor.bndede neo var bnde ram boşluğu en az 150 altına hiç inmedi ve en yüksekte 200 mb gördüm.yukarıdaki yazılardada arkadaş 5 soru yanıtlamış o bile sölüyo ram fazla harcadığını ve otg özelliği yok wonderde anca rootla yaparsın root yaparsanda cihaz garantiden çıkar.neo v de otg var neo v öneririm..pişman olmazsın

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
otg uygun bir kablo,root işlemi yapıldıktan sonra ve bir uygulama ile tüm android de geçerlidir diye biliyorm

evet öyleymiş ama nekadar stabil çalışır bilmiyorum çeşitli romlar sayesinde de kazandırılabiliyormuş,neyse ben galaxy wonder almak istiyorum ekranı biraz daha büyük 3.7 inç ellerim büyük galaxy s2 ye tam oturuyor diyebilirim c6-01 in 3.2 inç ekranıyla hiç anlaşamıyordum,neyse olmadı wonder alırım birde kasko yaparım ona eğer memnun kalmazsam ürün bedelinin %60 ını 6 ay içinde geriye verebiliyorlar ama gold içinde alışveriş yapmak için tabiki,galaxy wonder'dan memnun kalırım gibime geliyor zaten 6 ay içinde güzel bir para biriktirirsem s2 ye bile geçebilirim 6 ay içinde galaxy wonder'ı 510 TL den alabileceklerini söylediler bilmiyorum belkide wonder'dan memnun kalırım çünkü iyi bir cihaz gibi duruyor custom romlar ile android 4.0 yüklerim olay biter...

galaxy wonder'da gta 3 oynanabiliyor mu ?

cyber

cyber

Üye
evet öyleymiş ama nekadar stabil çalışır bilmiyorum çeşitli romlar sayesinde de kazandırılabiliyormuş,neyse ben galaxy wonder almak istiyorum ekranı biraz daha büyük 3.7 inç ellerim büyük galaxy s2 ye tam oturuyor diyebilirim c6-01 in 3.2 inç ekranıyla hiç anlaşamıyordum,neyse olmadı wonder alırım birde kasko yaparım ona eğer memnun kalmazsam ürün bedelinin %60 ını 6 ay içinde geriye verebiliyorlar ama gold içinde alışveriş yapmak için tabiki,galaxy wonder'dan memnun kalırım gibime geliyor zaten 6 ay içinde güzel bir para biriktirirsem s2 ye bile geçebilirim 6 ay içinde galaxy wonder'ı 510 TL den alabileceklerini söylediler bilmiyorum belkide wonder'dan memnun kalırım çünkü iyi bir cihaz gibi duruyor custom romlar ile android 4.0 yüklerim olay biter...

bi arkadaş hem neo v de hemde wonder da gta3 ün sadece 1 dk oynanıp sonra telefonun kitlendiğini söylemişti

enes-1907

enes-1907

Üye

sen kararını vermişsin zaten arkadaşım ne kadar kasıo desek nafile..ben neo v de nova 3 kasmadan oynuyorum.apol 16 arkadaş kullanıo wonder sana 5 soru yanıtlamış ilkinde ufak tefek kasmalar olur demiş o kasmalar neo v de gram olmaz ama nese şimdiden hayırlı olsun wonder cihazın

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
xxx arkadaşımızı dinlemiyomusun wonder kullanmış ram sıkıntısı yaşamış sonra neo v almış daha rahat çalışıyor diyor.bndede neo var bnde ram boşluğu en az 150 altına hiç inmedi ve en yüksekte 200 mb gördüm.yukarıdaki yazılardada arkadaş 5 soru yanıtlamış o bile sölüyo ram fazla harcadığını ve otg özelliği yok wonderde anca rootla yaparsın root yaparsanda cihaz garantiden çıkar.neo v de otg var neo v öneririm..pişman olmazsın

öncelikle belirtiyim yanlış anlaşılma olmasın üstteki yorumu bu yorumunu görmeden yazdım,iki cihaz da da 512 MB ram var sanırım ikisinde de android var acaba bu kayıbın bir sebebi olabilir mi ? belkide doğru söylüyorsunuzdur neo v daha iyidir birşey diyemem o tartışılır...

Sony Ericsson Xperia neo V Sar Değeri : 1,10 W/KG
Samsung Galaxy Wonder Sar Değeri : 0.52 W/KG

benim için sar değerleri önemli,sağlığımı düşünüyorum...

- - - Eklendi - - -

yani neden kastığını anlayamadım ? ikisinin de ram i 512 wonder in işlemcisi daha iyi...

yinede kullananları dinlemek istiyorum arkadaşlar sonra pişman olmak istemiyorum...

- - - Eklendi - - -

bi arkadaş hem neo v de hemde wonder da gta3 ün sadece 1 dk oynanıp sonra telefonun kitlendiğini söylemişti

nekadar kötü bir durum,durun kullanıcı yorumlarının devamını bekliyorum...

- - - Eklendi - - -

xperia u nasıl acaba şimdi benim kafam oraya gitti hafıza kartı takılamıyor dahili 8 gb hafızası var dediniz...

enes-1907

enes-1907

Üye
öncelikle belirtiyim yanlış anlaşılma olmasın üstteki yorumu bu yorumunu görmeden yazdım,iki cihaz da da 512 MB ram var sanırım ikisinde de android var acaba bu kayıbın bir sebebi olabilir mi ? belkide doğru söylüyorsunuzdur neo v daha iyidir birşey diyemem o tartışılır...

Sony Ericsson Xperia neo V Sar Değeri : 1,10 W/KG
Samsung Galaxy Wonder Sar Değeri : 0.52 W/KG

benim için sar değerleri önemli,sağlığımı düşünüyorum...

- - - Eklendi - - -

yani neden kastığını anlayamadım ? ikisinin de ram i 512 wonder in işlemcisi daha iyi...

yinede kullananları dinlemek istiyorum arkadaşlar sonra pişman olmak istemiyorum...

- - - Eklendi - - -

nekadar kötü bir durum,durun kullanıcı yorumlarının devamını bekliyorum...

- - - Eklendi - - -

xperia u nasıl acaba şimdi benim kafam oraya gitti hafıza kartı takılamıyor dahili 8 gb hafızası var dediniz...

gene söylüyorum wonderin işlemci yüksek ama normalde 1ghz overlock ile samsung 1.4 yapmıs yani işlemci entegresi 1ghz programlarla yükseltmiş samsung 1.4 yapmış sar değerine gelince telefon zaten hep bas ucunda olcak öle veya böle etkileneceksin farketmiyo bişi genede sen bilirsin

futbol123

futbol123

Üye
xperia u da 4gb hafıza var.

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4832641]xperia u da 4gb hafıza var.[/QUOTE]

Katılıyorum :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;c8YjZsuxBQA]http://www.youtube.com/watch?v=c8YjZsuxBQA[/video]

arkadaşlar tipik kasmalar var videoda görüldüğü gibi,zaten ben oyundan ziyade biraz internet için alacağım bence wonder yeterli,sar değeri düşük olsaydı tabiki neo v alırdım ama sağlığımı düşünüyorum...

uygulamalar,kamera,internet v.s benim için önemli + root işlemi yaparsam garantiden çıkacağını sanmıyorum çünkü vipprotect paketiyle beraber alacağım eğer bozulursa falan direk telefonu musluğun altına koyacam ondan sonra gold'a götürüp telefonum suya düştü diyecem

galaxy s2 için zaten 6 ay içinde gereken parayı biriktiririm gibime geliyor wonder i geri verip s2 alırım tabi bulabilirsem:ağlarım: wonder i 6 ay içinde geri getirirsem aşağı yukarı 500 TL falan geri veriyorlarmış...

- - - Eklendi - - -

gene söylüyorum wonderin işlemci yüksek ama normalde 1ghz overlock ile samsung 1.4 yapmıs yani işlemci entegresi 1ghz programlarla yükseltmiş samsung 1.4 yapmış sar değerine gelince telefon zaten hep bas ucunda olcak öle veya böle etkileneceksin farketmiyo bişi genede sen bilirsin

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...n-degerleri-surekli-guncellenecek-655778.html

biraz bana fazla geliyor sonylerin sar değerleri dediğim gibi alırken vip protect le alırım 6 aya kalmaz bir s2 parası falan çıkartırım sonra gider wonder i geri veririm ama emin ol sar değeri düşük olsaydı tercihim neo v den yana olurdu hdmi çıkışı bile var...

- - - Eklendi - - -

Allah büyüktür belki bir ihtimal son anda cayabilirim:naughty:

futbol123

futbol123

Üye
Bence iphone 3gs al 739tl turkcellde

__xXx__

__xXx__

Üye

peki gta 3 ü neo v de android 2.3.4 te kasmadan sorunsuz oynadım desem?

Üst Alt