Arkadaşlar Salih ve Burcu'yu gören var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Salih ve Burcu'yu gören var mı?
Son bı kac gundur sıtede bır şeyler eksik dıyorum ne salıh ortalıkta ne de fairy.pm atıyoruz cvp yok nerdeler bunlar gören var mı yavvv?

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
fairy kendi isteğiyle ban yemiş ... çok üzüldüm neden böyle istedi acaba ...

Konu Sahibi
neeeeeyyyyyy kım banlamış yav? o kız banlanacak kız mı ? hele dıyorum nıye pıyasada yok bı renksızlik var. emın mısın enes? ağlatma lan beni

aLone

Üye
kendi isteğiyle banlanmış ya

Salihyet

Üye
Bu konuları irdelemeye gerek yok arkadaşlar, gerekli açıklama gerektği zaman yapılır ama sorunumuz yok merak etmeyin sadece bekleyelim

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
kendi isteğiyle yazıyor ... ben de çok sasırdım ama öyleymiş işte..

salih bana küstü bidaa gelmez...

Konu Sahibi
burcu kendı kendını banlatıyorsa bır sorun var demektir,ama burcu da değil bence. neyse bekleyelım gorelım

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
evet bekleyelim... konu kilitlenebilir o zaman

Konu Sahibi
kitlensın o mesele deıl de gercekten burcu bunu nasıl ıster anlayamdım tabı bu dogruysa!
cocugu gıbıydı sıte gülerdim ne bu dıye o derece sahıp bır ınsan boyle yapsın aklım almıyor doğrusu neyse

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
1 hafta belki tatile falan gitmiş de olabilir ...

Konu Sahibi
ıyı de o gıdecek olsa konu bıle acar melegınız gıdıyor dıye surda bı kac hafta olduk uye olalı ama yıne de tanırım burcuyu sanmam kı tatıl olsun.o tatıl de olsa gırer

aLone

Üye
neden biri ban istedi biride girmiyo siteye ya=\

Konu Sahibi
salıh burdaymıs ya. yazdı ya bekleyın dıye orda. burcu ya aklım takıldı sımdık

EroL

Emekli Yönetici
salihte banlanmasın ? yönetımsel bi sorun olduğu ortada, ama salih ve burcu sitede en aktif kişilerdi, bi de adem var. eğer bu 3ü olmasaydı ben bu siteyi sadece içerik indirme amaçlı kullanırdım.

Konu Sahibi
onlar ve onlar gıbı dıger bı kaç üyenın sohbetı.. enes ömer vs.... baba insanlar sevıyorum sızi muck

Burcu abla kendini isteyerek banlattı sınvalrına adapte olabilmek için.

Odysseus

Üye
salihte banlanmasın ? yönetımsel bi sorun olduğu ortada, ama salih ve burcu sitede en aktif kişilerdi, bi de adem var. eğer bu 3ü olmasaydı ben bu siteyi sadece içerik indirme amaçlı kullanırdım.

Sağol kardeşim. Ancak inanın yönetim ile ilgili sorun yok. Gerekli açıklama yapılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...