arkadaslar sadece aklınızda bulunsun,ben magdur oldum siz bari olmayın !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sozler1981

sozler1981

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar sadece aklınızda bulunsun,ben magdur oldum siz bari olmayın !
merhaba arkadaslarım 9 kasımdan once avea hattımı (hazırkart)turkcele gecerek her yöne 6 ay boyunca 30 dakika gorusme sözü vermiş,hazırkartlıyken on saat kampanyasına uye olmustum ve EVTURKCELLede uye olmusum kendi istegimle
11 ocak 2009 da hazırkartımı,faturalı hattıma cevirip,neyse benim magdur oluşum turkcell kendi legine kampanyaları siliyor,nedense evturkceli silmeyi unutuyor,her müşteri hizmetleri diğerinin dediğini tutmuyor...uyanıklar evturkcel paketini online işlemlere bile göstermiyorlar şimdi 40 tl cezayı göze aldım tekrar avea ya geçiçem...aman dikkat edin arkadaslar uyarması benden ...

Solamente

Üye
:(:(:(

papi40

papi40

Üye
Bu nasıl bir cümle kuruluşudur. Birşey anlamadım.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaşın edebiyatı zayıf sanırım.Bazı arkadaşlarda bu var tamam teşekkür ederiz bilgilendirme içinde bu kadar bozuk cümle yapısını kuracagınıza ingilizce olarak yazın daha iyi.hiç olmassa bişiler anlarız

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ne dediğinizi ve ne anlatmak istediğinizi - kusura bakmayın - anlayamadım. Bu bir maduriyet değildir, bilgi eksikliğidir. Benim hattımda 300 TL cayma bedelli kontrat var. Ben bu hattımı kapatır ya da benzeri taşıtma işlemi yaptırırsam 300 TL ödeyeceğimi bilerek kapatırım. Bunun Turkcell ile alakası yoktur.

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:vur yorum yok :vur nedeni daha tercüme etmeye calışıyorum tercüme edebilirsem yorum yazacam...............anlamaya calışıyorum.......................:vur

psikolaz

psikolaz

Üye
arkadasım yazdıgından hıc bısey anlamadım

cannnnner

cannnnner

Üye
sanırım gerçekten büyük bi sinirle yazıldığı için böle bi metin oluşmuş

İddiasız

Üye
Belki bizi uyarmak istemişsiniz fakat sadece aklımızı karıştırdınız

__Midas__

__Midas__

Üye
arkadaş bir şekilde mağdur olmuş ve bir hışımla bizide bilgilendirmek istemiş,

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadaşımız Turkcell e Çok kızmış..

burak9400

burak9400

Üye
bi de ne dedigini anlasam:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt