Arkadaşlar Saç Kesme Ve Sakal Kesme Makinesi Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Saç Kesme Ve Sakal Kesme Makinesi Tavsiye
Arkadaşlar yoğun bir ders çalışma dönemine girmem lazım saçlarımı dinlendirmek istiyorum sürekli kısa tutmam gerekiyor. Lâkin her hafta kuaföre para veremem :) kendi saçımı kesebilecek kadar biliyorum. Zaten kısa tutacağım saçımı :-) saç kesme ve aynı zamanda sakal kesme makinesi tavsiyesi istiyorum. İlgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlar mı acaba? Şimdi kazıklanmak istemiyorum.

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Phlips marka teknosa da 80 TL ye küçük ağzı düz makina var canavar gibi saç sakal hiç acımıyor kaç defa saç sakal kestim hatırlamıyorum kesin al ben 110 a almıştım siyah renk

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Jaguar Cm 2000. fiyatı ne durumda bilmiyorum ama süper kesim yapıyor, sessiz ve ısınma yapmıyor..Ve bir uyarı çin malı şarzlı cihazlara sakın para verme, piyasada 15- 20 tl ye satılıyor. Bak traş yarım kalır soluğu berberde alırsın sonra :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
dada21

dada21

Üye
Alman tankı Moser. Bir araştır bence.

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Bende moser de var pliphs daha iyi

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Phlips marka teknosa da 80 TL ye küçük ağzı düz makina var canavar gibi saç sakal hiç acımıyor kaç defa saç sakal kestim hatırlamıyorum kesin al ben 110 a almıştım siyah renk
Link atar mısınız rica etsem :)

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Jaguar Cm 2000. fiyatı ne durumda bilmiyorum ama süper kesim yapıyor, sessiz ve ısınma yapmıyor..Ve bir uyarı çin malı şarzlı cihazlara sakın para verme, piyasada 15- 20 tl ye satılıyor. Bak traş yarım kalır soluğu berberde alırsın sonra :ehe

Hehe :D hocam yorumda demişler ki;

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Bulayım atıcam

mtrhsts

mtrhsts

Üye

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Teknosa veya başka yerde bulursan 80 TL civarı bulursun kral makina taş gibi hiç düşünme al derim

mtrhsts

mtrhsts

Üye
90 TL teknosada

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Aldinmi

Üst Alt