Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar s60v5 için güzel oyun çıkmaz oldu. Lütfen bildiğiniz güzel oyunları yazın.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beatboxqwe
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar s60v5 için güzel oyun çıkmaz oldu. Lütfen bildiğiniz güzel oyunları yazın.
Evet arkadaşlar, s60v5 için güzel oyunlarınız varsa lütfen yazın.
anılbaran
Üye
yakında o konuyla ılgılı çalışmlarım var. Ama şimdilik polarbıt oyunlarını bak derim. Sonıc advance var. Ya aslında guzel oyunlarda var. Aklımı gelmıyor. Herkesın zevkı başka tabi
AnKaRaLi dıablo
Üye
Polarbit ve nfs serisi
mangdasıre
Üye
maalesefki çok fazla oyun yok.polarbit ve gba oyunlarına mahkumuz.
Avunyali
Üye
evet polarbit bak bence .)
beatboxqwe
Üye
Konu Sahibi
Ya benim bi sorunum daha oluştu; ben pc kullanmdan telimi hacklemiştim maxicepde şimdi format attım hack gitti. Önceden hacklediğim yerden yapıcaktım konu kapanmış. Şimdi ben pc kullanmadan nasıl telefonumu hacklerim?
Ya benim bi sorunum daha oluştu; ben pc kullanmdan telimi hacklemiştim maxicepde şimdi format attım hack gitti. Önceden hacklediğim yerden yapıcaktım konu kapanmış. Şimdi ben pc kullanmadan nasıl telefonumu hacklerim?