Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar replica telefon hakkında bilgisi olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar replica telefon hakkında bilgisi olan var mı?
iyi günler arkadaşlar replica telefon almayı düşünüyorum 1. sınıf.. replica telefonlar hakkında pek bilgim yok bana yardımcı olur musunuz kullananınız varmı aranızda tavsiye edermisiniz? s4 yada not3 ?

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
kesinlikle uzak durun 500tl verip s4 aldım 1 hafta içinde ekranı bozuldu ve geri iade almadılar gidip 600tlye GMD aldım 500 çöpe gitti

• Beğen
Tepkiler: thenfouz
thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
peki hepsinde bu sorun mu var ?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Repklika denince akla kore geliyor . Hiç bir alakası yok . Kore en kaliteli ürünü üretir kendisi kullanır. Örneğin s3 2gb.ram kore shv modeli. Arkasında kore yazan replikalar koreden gelir diye birsey yok. Farklı ülkelerden gelen yüzlerce replika üretim fabrikası var. Samsung orjinal kore çin vietnam fabrikaları da var . En iyi replika en kötü orjinaldan iyi olamaz .
Bire bir orjinal kasası denince orjinal olmaz. Dikkat edelim . Ve ikinci el samsung yada farklı marka alınca markette system info uygulaması ile gerçek donanımı gsmarena.com daki bilgiyi girelim . En iyi replika ederi 200 tl geçmez .

M.F.E

Üye
replika telefonlar alinmaya degmez

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
bulaşma derim usta :)

replikam

Üye
iyi günler arkadaşlar replica telefon almayı düşünüyorum 1. sınıf.. replica telefonlar hakkında pek bilgim yok bana yardımcı olur musunuz kullananınız varmı aranızda tavsiye edermisiniz? s4 yada not3 ?
Merhaba,

Taklit ürün kullanımı ülkemizde giderek artmakta.Gerek ucuzluğuyla gereksede özellikleriyle kullanımı yaygınlaşmakta.Şuan piyasada replika taklit telefon satan binlerce insan var %90nı satıp kurtulma derdinde.Çünkü çok kalitesiz cihazları yüksek fiyatlara satmaktalar.Bu konudaki en büyük sahtekarlar televizyonlarda çıkan java 50 liralık telefonları 1500liralık telefonlar ile kıyaslayıp 200lira 300lira gibi fiyata satmaktalar.Televizyondan telefon alanların %90ı çeşitli ilan sitelerine aldıkları telefonun ilanını koyup satmaya çalışıyorlar.Ben telefon satıcısı değil sizler gibi kullanıcıyım.Replika telefonları ülkemizden almak yerine yurt dışından getirtiyorum.Parama göre ekonomik ve kaliteli ürünleri tercih ediyorum.Dış görünümü aynı fakat kalitesi farklı ürünler satılmakta.Size tavsiyem kesinlikle bir internet sitesinden veya televizyondan taklit telefon almayın.Ben yaklaşık 7 aydır Galaxy s4 taklit modelini kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım 2gb ram gösteriyor fakat 512mb özelliklerinin çoğu abartılmış ama kaliteli uygun fiyatlı cihaz ve 90$ bu cihaz burada şuan 400tl-700tl arası satılmakta.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hocam bilginizi bizimle paylaştığınız için şükranlarımızı sunarız . Bende elimden geldikçe insanımızı bilgilendiriyorum . Hepimiz birşeyler yapalım hem ülkemiz hem insanımız için

replikam

Üye
Hocam bilginizi bizimle paylaştığınız için şükranlarımızı sunarız . Bende elimden geldikçe insanımızı bilgilendiriyorum . Hepimiz birşeyler yapalım hem ülkemiz hem insanımız için
Rica ederim elimizden geldiğince herkesi bilinçlendiriyoruz.Ülke şartlarında 1 kuruş bile değerli bizim için.

Üst Alt