Bana da böyle mesaj geldi mesajda,Değerli abonemiz Seda Sayanın pepsi yaşatır seni kurban bayrama özel kampanyasından 100.000 ve 10.000 TL ödül ikramiyesinde hattınız 1500 hat arasında hattınız 9.ncı çıktı 10 BİN TL ödül ikramiyesi kazanmıştır Pepsi Bilgi ve işlem için merkezi 0534 3486905 pepsi danışma hattını arayın..
Telefonu aradım açtı ve bana bilgi işlem merkezi olduğunu,neyin bilgi işlemi sordum bocaladıktan sonra ben pepsinin mi diye sordum evet evet dedi.Sonra ne yapacağız dedim,siz garanti bankasından hesabınıza yatırılacak dedi. Eeee dedim ve bana 4 Adet 250 kontür almamı söyledi.(Bende Yuttum) Bırakın dedim bu sahtekarlıkları dedim ve sizi savcılığa vereceğim dedim oda git ver bizim korkumuz yok dedi.Has..tir dedim ve yüzüne kapattım.
aynı mesaj banada geldi ilk mesajı ciddiye almadım ikincisinide tınlamadım 4 defa üst üste gelince asabım bozuldu aradım karşıdaki bilgi işlem diyo bana bende açtım ağzımı yumdum gözümü sonra telefonu kapattı karşıdaki ş.siz ben şimdi onu nasıl mahkemeye verebilirim bi yolunu bilen var mı???
beyler 2 hafta oluyor annemi 4 haneli bi numara aramış telesekreter konuşması ben kenan imirzalıoğlu pepsi falan filan annem kapatmış yeni dolandırılıcık şeyi mi yoksa aranan var mı böyle