Arkadaşlar Önerilerinizi Bekliyorum Acil...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Önerilerinizi Bekliyorum Acil...
arkadaslar yeni bi bilgisayar topmalaya karar werdimm sadece kasa yapıcam 1.200 ytlye kadar gidebilir bi tanıdık şu parçaları tavsiye etti

anakart: asus M3N78EMH NF730A DDR2 GLAN VGA SATA2 16X
işlemci : amd phenom quad core 9750 (2.4ghz)4MB 940p
ekran kartı: sapphire ati HD3870(256bit)512 MB DDR4 AVIVO 16X

Bunlara kafam takıldı sizce nasıl yapsamm bu işlemci bu anakarta uyarmı yada ekran kartı uyumlu olurmu sorun cıkartırmı tavsiye varmı gerçi heryerde bu 3870 olanı söylüyorlar ama karar weremiyorum sizin görüşlerinizi almak istiyorum belki daha iyi bişey toplayabilirim işlemci intel felanmı yapsak şimdiden teşekkür ederim....

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
bi allahın kulu bile cwp wermemiş helal olsun yaaa başka hic bişey demiyorumm kac gün oldu konuyu acalı böylemi yardımcı oluyosunuz dicek kelime yok wala....

dogandoganay

dogandoganay

Üye
ilk yorumun benden olsun arkadasım ekrn kartında atide güzel beim tavsiyemde olucak sana AXLE NVIDIA GEFORCE FX5500 256MB 128BIT AGP 8X EKRAN KARTI unutmaki ekrankartında önemli olan [bıt] oyüzden sana bunu önerebilirim ama ati olursa daha güzel olur tabi ama nvidia da fena sayılmaz yinede karar senin saygılarımla bu arada KDV Dahil 57,03 YTL

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
önerin icin teşekkür ederim kardeşimm ama benim sıkıntım anakart işlemci uyumu ve ekran kartı uyumu yonga seti soket uyumu felan şöyle bişey düşündüm:

anakart : ASUS M3A32-MVP DELUXE (WIFI-AP)
işlemci : AMD PHENOM X4 9950 BLACK EDITION
sizce bu şekil bi toplama yapsam nasıl olur ? ayrıca arkadaslar bu kasaya power (psu) watt en az kac olmalı 400 watt yeterlimi ekran kartı büyük ihtimal ati hd3870 olucak lütfen yardımcı olun bekliyorumm ?????

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
arkdaşım anakart ile işlemcin birbirine uyar ekran kartı geforce alma bir kere arkadşın söylediği ekran kartı vga o yüzden o anakarta uymaz sadece pci express olur sen ati al 3650 modelinide alabilirsin...Eğer kafana başka bir şey takılrsa sorabilirsin hıı bu arada 400watt yeterli...

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
kanka herşey tamam teşekkür ederim toplıyıcam ekran kartım ati hd 3870 olucak galiba psu watt konusunda takıntım wardı 400 watt yeterli diyosun güweniyorum sana :) kasa olarak tawsiyeleriniz warmı feel 2 mesela nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt