arkadaslar note 2 acil yardim

Sponsorlu Bağlantılar

coturhan

coturhan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar note 2 acil yardim
Arkadaslar ben orjinal guncelleme ile 4.3 e gecis yapfim ama bu surumu hic begenmedim sarjimda cok gitmeye baslayinca iyice tiskindim simdi eski surume de donulmuyormus ne yapmam lazim bi yardim edin bu arada burada biseyler buldumda pek bi bilgi sahibi degilim yardimlariniz icin simdiden tessekkurler

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tekrar 4.1.2 dönmek imkansız geçmiş olsun

coturhan

coturhan

Üye
    Konu Sahibi
E gardaşım bu millet nasıl döndü o zaman

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Odin dışı yöntemle custom roma dönmüştür eğer orijinal 4.1.2 dönmek imkansız ama eğer custom 4.1.2 yüklemek için recovery bu knox sayacı 0x1 root yapar ve sonsuza kadar garanti silinir

coturhan

coturhan

Üye
    Konu Sahibi
Benim zaten Knox ta parantez içinde 1 yazıyo ama 0x1 yazmıyo sadece 1 yazıyo

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yani garanti dışı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Madem knox 1 yükle gitsin :D

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

heathrow

heathrow

Üye
Iphone'da ios işletim sisteminde çoğu zaman alt sürümlere dönmek mümkün değil. Samsung apple'ı taklit mi ediyor?

coturhan

coturhan

Üye
    Konu Sahibi
Gardaş şimdi ben bu Knox u sıfırlama yapamammi

batusenn

Üye
Peki arkadaslar custom recovery yukleyip sistem dosyalarini silip stock 4.1.2 flashlasa cozum olur mu sizce

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gardaş şimdi ben bu Knox u sıfırlama yapamammi

Knox sıfırlama impossible. :( fakat 4.1.2 custom rom yükleyip odinden 4.1.2 stock rom yüklersen sürüm düşürme işe yarayabilir.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

coturhan

coturhan

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi eskiye dönüş imkansizmi arkadaşlar yani ben eski odin menüyü yukleyememmi Knox felan yazmayanini ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Şimdi eskiye dönüş imkansizmi arkadaşlar yani ben eski odin menüyü yukleyememmi Knox felan yazmayanini ?
Hayır belki custom recovery yükleyip Dr kenan rom yükleyin sonra 4.1.2 dönebilirsiniz ben 4.3 custom rom kullanıyordum ama knox içeren odin mod gelmedi bende rahat rahat root ettim hatta 4.1.2 ye dönüp orijinal 4.3 e Ota dan güncelledi ve suan gayet memnunum

coturhan

coturhan

Üye
    Konu Sahibi
Odin menü değişimi 4.1 deki gibi olurmu

coturhan

coturhan

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl deneyecem

coturhan

coturhan