Arkadaşlar Nokia x6 için video player

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nokia x6 için video player
Arkdaslar Nokia x6 için mp4-dvix başta olmak izere destekleyecek video player varsa link verirseniz yada paylasırsanız çok makbule gecer saygılar....

nomercy30

nomercy30

Üye
pc varsa nokia pc suiti kur galeriye tıkla cevirecegin filmi sürükle galeriye sonra telefona at o ceviriyor kendi formatına göre umarım yardımcı olmusumdur

aswerth

aswerth

Üye
Her seferinde convert ile uğraşamayız ki,kendi bilgisayarımdan dosya atarken o kadar sorun teşkil etmiyor,Windows 7'de direk klasore atarken kendi kendine uygun biçimde çok hızlı convert ediyor ama başka bilgisayarlardan/telefonlardan attığım videoları telefonda açamıyorum...
s60v5 için hala doğru dürüst bi player yok veya ben bulamadım...Smartmovie yükledim,daha hiç bi videoyu oynatamadım onunla...Eğer bi program bulabilirseniz çok makbule geçer... :)

Ahh ah,emektar N95'imi özledim şimdiden,hiç program sorunu yoktu,yığınla vardı bu programlardan... :kotu:

OğuzcanAbi

Üye
total video converter ile çevirin

faruk117

Üye
Dvix Player Var. Onun dokunmatik versiyonunu bulun. Avileri direk çalıştırabilirsiniz böylelikle...

aswerth

aswerth

Üye
Dvix Player Var. Onun dokunmatik versiyonunu bulun. Avileri direk çalıştırabilirsiniz böylelikle...

Onun da smartmovie'den pek bi farkı yok gibi...Smartmovie'de oynatamadığım videoları onunla da açamıyorum,bazı videolarda görüntü var ses yok,bazılarınıysa hiç açmıyor...Corecodec Player çalışsaydı çok güzel olacaktı ;)

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
evet convertle ugrasamayız ben july player buldum ama oda ses ve görüntü senkronizasyonu uymuyor..

nonamex

Üye
beklemekten başka çare yok

sayyah

Üye
s.a tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt