arkadaşlar nokıa c6-01 için hard format

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokıa c6-01 için hard format
arkadaşlar benim telefonuma hard format nasıl atılır. Ve atınca sim kartımdaki isimler silinir mi. Bu formatı atmanın zararı varmı. Ve xon olarak telefonu ilk aldığımda içinde olup formatı atınca neler silinir

telefon pırıl pırıl olur hard formatta sim e bişey olmaz ama rehberin silinir...

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
hard formattan ziyade *#7370# yapmani tavsiye ederim sadece C formatlanir ayarlarin ve telefon rehberin silinir C yuklu prolar silinir gerisine birsey olmaz.

qsaw

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-ci...1-soft-format-ve-hard-format-atma-556424.html ovi magaza haritalar topluluklar v.s gibi uygulamalar siliniyor ve bidaha bulamassın belle gelene kadar bence atma

neden silinsinki anna 1/2 ile 2/2 yi yükleyice geri gelir

----------Eklendi @ 14:09:11 ---------- Yazıldı @ 13:55:48 ----------

Hard Fotmat: Telefon Kapalı İken Menü Tuşu + Arama Sonlandırma/Açma/Kapma Tuşu + Kamera Tuşu + Ses Kısma Tuşu

Ve Nokia Yazısını Görünceye Kadar Basılı Tutun Nokia Yazısı Çıkınca Bırakın

hard formattan ziyade *#7370# yapmani tavsiye ederim sadece C formatlanir ayarlarin ve telefon rehberin silinir C yuklu prolar silinir gerisine birsey olmaz.
*çok doğru söylüyorsun *#7370# yapmak zorunda kaldım telefonum aşırı kasmaya başladığı için şimdi uçsada ağzıyla kuş tutsada hafıza kartına ulaşamıyorum telefonun...*#7370# yaptıktan sonra herşey temizleniyor ve malesef hafıza kartınada ulaşamıyorum tutturdu şifre diye şifrelediğimi bile hatırlamıyorum aksiliğe bakarsanız şifreyide kıramıyorum... gerek bu forumda gerekse başka sitelerde biraz araştırsamda bazı dosya yöneticisi programlar ile mmc şifresine ulaşılıyormuş C6-01 de değil malesef...

qsaw

Üye

kardeş "00000 " beş tane sıfırı dene pin kodunu dene ,7370 bunu den birde 12345 bunu dene baklım ne olcak ben hard format atmışdım da biraz faklı bir olay ama olsun ​http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/hard-format-ve-kilit-konu-sorunu-563783.html