Arkadaşlar neocore testine buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar neocore testine buyrun
Arkadaşlar lütfen herkes verdiğim linkten neocore uygulamasını indirip, test tedip sonucu telefon modeli,kullandığı ıcs ile beraber yazarsa sevinirim.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bnm

XPERİA NEO:

062.2 FPS

cekici23

Üye
xperia neo v : 4.04 ICS

063.2 fps

xPaSHax

xPaSHax

Üye
galaxy S3 : 059.9 FPS

xPaSHax

xPaSHax

Üye
valla bende cözemedım :)

futbol123

futbol123

Üye
ona bakarsanız gioda 63.9 fps alıyor ancak galaxy s3 ün çereği olur anca performans olarak.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4851422][COLOR=DarkRed][SIZE=3]ona bakarsanız gioda 63.9 fps alıyor [URL="http://www.youtube.com/watch?v=-sFth9dyJdI' Alıntı:
Samsung Galaxy Gio Neocore Benchmark Test (Android 2.3.3) - YouTube[/URL] ancak galaxy s3 ün çereği olur anca performans olarak.[/SIZE][/COLOR]
üstad videodaki cihaz rootludur cihazı düzgün rootlamasını bilip bide düzgün bi şekilde rom atarsan bide işlemciyi 1.9 ghz kadar çıkardınmı oooo büyük ihtimalle işlemciyi overlock yapmıştır.çünkü anneme aldım gio denedim onda bayağı düşük çıkıyo puanı.ben program çok doğru demiyorum zaten ama s3 ün az değer vermesi normal s3 ler yazılımıyla bir bütün değil yeni ıcs gelirse rahatlar.çünkü nova 3 ün kastığı s3 ler var.nie kasıyo yazılım yüzünden.:thumbup:

futbol123

futbol123

Üye
üstad videodaki cihaz rootludur cihazı düzgün rootlamasını bilip bide düzgün bi şekilde rom atarsan bide işlemciyi 1.9 ghz kadar çıkardınmı oooo büyük ihtimalle işlemciyi overlock yapmıştır.çünkü anneme aldım gio denedim onda bayağı düşük çıkıyo puanı.ben program çok doğru demiyorum zaten ama s3 ün az değer vermesi normal s3 ler yazılımıyla bir bütün değil yeni ıcs gelirse rahatlar.çünkü nova 3 ün kastığı s3 ler var.nie kasıyo yazılım yüzünden.:thumbup:
rootlu oldugunu sanmıyorum hocam [video=youtube;Tu3IULvRJmU]http://www.youtube.com/watch?v=Tu3IULvRJmU[/video] galaxy ace bile yüksek değer almış

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
overlock vardır inan ya elinde cihaz varsa dene program çok doğru demiyorum ama bu kadar da olmaz yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt