Arkadaşlar ne olursunuz yardım edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmgr_x

kmgr_x

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ne olursunuz yardım edin.
Merhaba forum üyeleri. Öncelikle selamlar...

Dün evde kimse yoktu, annemin eve gelmesini beklerken dışarıda telefonumla uğraşıyordum. Tuşlara felan basıyordum. *35*0000# yaptım Telefonunuz.. bişeyler dedi unuttum orasını. Sonra ne olduğunu bilmeden telefonu cebime koydum. Ertesi gün arkadaş beni hep aramış ama ulaşamamış. Telefonun hep kapalıydı diyor. Bende format attım fakat gene aynısı oluyor. Evden arıyorum numaramı aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor diyor. Format attıgım halde geçmedi acaba neder lütfen yardım edin...

Teşekkürler ....

Telefonumun markası: Samsung
ModeLi: J700

• Beğen
Tepkiler: ege970

pentagrm

pentagrm

Üye
Belki Hattını yada telefonunu aramaya kapatmıssındır :S Bende samsung kullanıyorum fakat verdigin kod bnm tel.imde hic bir islevi yok Bence Hattı aramaya kapaMıssındır. Hattını baska telefona takıp dene yada telefonuna baska hat tak Taktın hattı ara. Eger calarsa Hattan kaynaklıdır.

ege970

ege970

Üye
telefonunu gelen giden aramaya felan kapatmıssındır bu telfonla ilgili değil simle ilgili :)

şimdi ayarlara gir orda aramalarla olan ilgili bütün ayarlara bak gelen aramalar fln izin ver herzaman felan o ayarlarla oyna merak etme çok kolay çözersin

kmgr_x

kmgr_x

Üye
    Konu Sahibi
telefonunu gelen giden aramaya felan kapatmıssındır bu telfonla ilgili değil simle ilgili :)

şimdi ayarlara gir orda aramalarla olan ilgili bütün ayarlara bak gelen aramalar fln izin ver herzaman felan o ayarlarla oyna merak etme çok kolay çözersin

Arama ayarlarına girdiğimde Tüm Aramalar çıkıyor ona giriyorum. Numaramı göster, Cevaplama modu,çağrı durumu sesleri, aramayı bildir çıkıyor. İzin ver felan yok :S

SAINT1

SAINT1

Üye
Hattını başka telefona tak dene.Eğer problem devam ediyorsa sorun hat'ta etmiyorsa telefondadır.Ona göre bakılır çaresine.Önce sorun nerede onu bulalım.

Necmati

Necmati

Üye
o yaptığın tuşşlarla alakası telefoncuya fln danışdın mı?

izmirligenc

izmirligenc

Üye
baska telde dene ayni ise musteri hizmetleri ara onlar ayarlar ararsan kod grdim deme arma gelmiyor de

sinanpp

sinanpp

Üye
felan kapatmıssındır bu telfonla ilgili değil simle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt