Arkadaşlar Ne Olur Bakın Allahın Adını Veriyorum Girin İçeri Allah rızası İçin...Firewall ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertasko

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ne Olur Bakın Allahın Adını Veriyorum Girin İçeri Allah rızası İçin...Firewall ile ilgili
arkadaşlar telefonum çöktü galiba açılmıyor.. Paranoya arkadaşımın açtıgı konudan firewall yüklemiştim ondan sonra başka arkadaşın paylaştığı firewallardan yükliyim dedim telefona her şey tamam download dedim multiloader'den fakat bende sim kartla hafıza kartını çıkartmayı unutmusum hemen bağlantı kaplosunu çektim bataryayı çıkarttım hafıza kartıyla sim kartını aldım gene açiyim dedim telefonu bir daha açılmadı sarı papatyalar geliyor.. ekranda her zamanki giriş ekranım orda donup kalıyor bir dahada açılmıyor telefon.. ne olur yardım T_T !!!!!!!!! [email protected] yardım edene 20 TL atıcam telefonuna turkcell ve vodafonelilara....:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:
arkadaşlar annem eve gelmeden halletmem gerekkk:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Paranoya

Paranoya

Üye
ne hatası verdi kardeş ? Tam olarak söyle ona göre yardımcı olayım sana .

mertasko

Üye
    Konu Sahibi
abi iki dakika msn ye gel yalvarırım sana ya yalvarırımmm [email protected] allahın adını verdim ne olurr

Paranoya

Paranoya

Üye
Tmm .

ozanazy

ozanazy

Üye
Ahhahaha şaka gibi ya göçmüş telefon. :) 20 lira telefoncua götür yapar merak etme. :)

mertasko

Üye
    Konu Sahibi
nerden biliyorsun??? :S

by-pass

Üye
oldumu arkadas ya sızın yuzunuzden bende guvenemıyorum fırmwar. atmaya :D

mustafaprlk

Üye
Firmware yüklenirken Elektirik Kesilirse O zaman Biter iş :D

4atliam1

Üye
az la yetinmeyen çoğu bulamaz fireware yüklemenin ayrıcalığı neki yüklüorsunuz ? standart şeyi yetmiormu ?

by-pass

Üye
Yetmiyor ben standarttayım ama ısımı garantıye almadan yuklemem yukleyemem :D ayrıca kısıden kısıye degısır kımı telefonu standart kullanır kımı eglenceyı sever fırmware yukler uyuglama yukler vs vs tercih meselesı ama fırmwarelerle ılgılı en ıyı ısım paranoyadır ona sor sorunun warsa

^^Positive^^

Üye
Kardeş Yetkili servise götür 15 tl ye yaparlar....

Paranoya

Paranoya

Üye
Yetmiyor ben standarttayım ama ısımı garantıye almadan yuklemem yukleyemem :D ayrıca kısıden kısıye degısır kımı telefonu standart kullanır kımı eglenceyı sever fırmware yukler uyuglama yukler vs vs tercih meselesı ama fırmwarelerle ılgılı en ıyı ısım paranoyadır ona sor sorunun warsa

Msn den hallettik zaten taa konu açıldığı zaman :oke:

ahmeht2

ahmeht2

Üye
Beimde ole olmustu Tam Firmwareyi yuklerke n aygıt surucusuun bağlatısı koptu dedi sora telefo acılmadı bende firmwareyi tekrar yukledım oldu amma korkmustum o zama cok Sükür Allaha telefon duzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...