arkadaşlar Navifirm hakkında bakarmısınız !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
arkadaşlar Navifirm hakkında bakarmısınız !!
arkadaşlar bende navifirm 1,3 ve navifirm 1,6 versiyonu var bunlardan baktığım zaman c6 01 RM-718 için belle gelmedi olarak gösteriyor diğer c6 01 RM - 601 için belle var görünüyor onda sıkıntı yok fakat maxicep den yeni navifirm 1,6,1 versiyonunu indirdim bunda belle yi görüyor 111,30 609 şekli de burada yani anlatmak istediğim neden diğer ikisinde yokda bunda var ayrı serveslerden mi bağlantı kuruyor bu son çıkan versiyon birde euro 2 de alman varyantı var benim kisi siyah ve bu yüzden turkiye black olanı kullanmam gerekli sanırım ama benim kodum 059F4Z9 ve bu yok

Çünkü en güncel versiyonda olur yeni güncellemeler .

Konu Sahibi
yani bir sıkıntı yok diyorsun dostum peki bu konuda iyisen sence hangisini indirmeliyim

Evet sorun yok . Turkey kodunu indirin Türkçe kalsın telefon .

Konu Sahibi
eyvallah dostum bir deneyim ... peki benim kodum uyuşmuyor bir sorun olur mu sence benim kod yukarıda ki gibi 059F4Z9

Konu Sahibi
eyvallah bilgilendirme için kardeş

Konu Sahibi
tamam kardeşim senden haber bekliyorum

rewa

Üye
yolladıgım link te olmadı arkadaslar bosuna ugrasmayın gıdın satın telefonları.

Türe

Üye
Guncel versiyonunu kullanmani oneriyorum

rewa

Üye
kullandıgım navifirm 1.6 türkçe en günceli zaten bizim telefon kodlarında bişey var o kadar para ver gel burda rezil ol..

Türe

Üye
1.6 mı ? dostum ben yazın 2.3 sürümünü kullanıyodum

Konu Sahibi
kullandıgım navifirm 1.6 türkçe en günceli zaten bizim telefon kodlarında bişey var o kadar para ver gel burda rezil ol..

ama dostum bir şey fark ettinse benim arkadaşımda var c6 01 o benim pc suit e takıyoruz belle yi güncelle diyor ama ben takıyorum güncelleme çıkmıyor sende çıkıyormu pc bağlayınca ovide

Türe

Üye
ben nokia kullanmıyorum dostum daha önce baya kullandığım ve yazılım atmada tecrübeli olduğum için hatırladıklarımı paylaşıyorum sadece

rewa

Üye
hayır suite de cıkmıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...