cascı
Üye
-
Konu Sahibi
-
Üzülerek Galaxy S2 Derim
Nokıa Maliyeti Düşük Telefonlar Çıkarıyor Hep
Biraz arastır bakalım.Orta düzey kullanıcıların anlayamacagı özellikler mutlaka her nokia modelinde vardır.Nokia mutlaka ufacık detayla bile fark yaratır.
Carl zeiss lensler dolby digital ses sitemleri vs.Malzeme kalitesi için yorum yapacaksan yanlıs telefon kullanıyosun fiyatından da belli (C5-03)
Soruya gelince kesinlikle N9 diyorum.Sisteminin grafikleri ve performansı hosuma gidiyor.Size göre maliyet islemci demek mi oluyor.
Çift çekirdek dendiginde millete korku salan 1 küsur ghz hızlarda çalısan S2'yi herkes uçak gibi bekliyordu ama begenilmeyen ip4 bile tokatlıyor uygulama çalıstırma ve tepkime hızlarında...
Biraz arastır bakalım.Orta düzey kullanıcıların anlayamacagı özellikler mutlaka her nokia modelinde vardır.Nokia mutlaka ufacık detayla bile fark yaratır.
Carl zeiss lensler dolby digital ses sitemleri vs.Malzeme kalitesi için yorum yapacaksan yanlıs telefon kullanıyosun fiyatından da belli (C5-03)
Soruya gelince kesinlikle N9 diyorum.Sisteminin grafikleri ve performansı hosuma gidiyor.Size göre maliyet islemci demek mi oluyor.
Çift çekirdek dendiginde millete korku salan 1 küsur ghz hızlarda çalısan S2'yi herkes uçak gibi bekliyordu ama begenilmeyen ip4 bile tokatlıyor uygulama çalıstırma ve tepkime hızlarında...
bence SII.
Benim için en büyük etmen tarayıcısı.
internet önemli değilse N9
N9'un internet hızı SII'ye göre daha hızlı samsungta 1.2 ghz çift çekirdek olabilir ama meego nun farkı linux tabanının farkı burada ortaya çıkıyor.Piyasada tek geçeceğim telefon N9'dur.
Bu iki cihazada sahibim arkadas iphone 4 u oyun anlaminda tokatlayamaz ama sgs2 bazialanlarda saglam bahsedelim ;
İlki ses cihazda wolfsondan yamaha ses cipine gecilmis sesler mukemmel . 7.1 dolby e kadar destekliyor bunu mkv ye gomulu sesler icin yapmislar. Cihaz 60 kare 720p olsun 1080 p olsun kaymak gibi aciyor ,yeni islemci ile ve ram coklugundanda kaynaklanarak yeni bir teknoloji kullanmislar izlediginiz hd filmleri tam olarak pixele yerlestiriyor buda tv gibi yapiyor ekrani ve cok daha net gorunmesini sagliyor hem iphone la karsilastirdim hemde n8 le iphone 4 retina oldugu halde sgs2 BU teknoloji sayesinde daha net gosterdi tam oturdu ekran cunku,internet olarak nukemmel cihaz cok hizli bu konuda en guzel ozellikde bluetooth3 wireless direct transfer bir mp3 gonderme 1 saniye , on kamerasidaye g gayet iyi ben tavsiye ederim n9 da guzel hizli bir platformda ama android populer ve cihaz gercekten guclu oldugu icin sgs2 ye gectim islemci cok iphone4 un burnundan getirir bunu soyleyebilirim ama halen program oyun stabillik internette kalitede apple a kafa tutamaz
allah allah kım kımı tokatlıyor acabahayatında 1kere androidli telefona sahıp olmamıs kısılerın ahkam kesmesıne hasta oluyorum ya
kesinlikle katılıyorum bence de n9Biraz arastır bakalım.Orta düzey kullanıcıların anlayamacagı özellikler mutlaka her nokia modelinde vardır.Nokia mutlaka ufacık detayla bile fark yaratır.
Hocam aksam ne yedigimide söyle bari
Androidi Gio'dan ibaret mi sanıyosun sen.Tokatlıyor iste oyun performansına gözlerimle sahit oluyorum ne zamandır.Videolarda var uygulama ve oyunları test eden.Al kamerasınıda tokatlamıs bak ŞILAAAK diyeİp4 ve N9 king gerisi yalan.Robotla olmaz bu is
[video=youtube;W4A8j7sUl9M]http://www.youtube.com/watch?v=W4A8j7sUl9M[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?