Arkadaşlar N8 Mesaj gönderme sorunu.. Lütfen yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar N8 Mesaj gönderme sorunu.. Lütfen yardımm
Değerli arkadaslar, N8 telefonumla herkese ve tüm operatöre msj gonderebilyorum. Ancak bir tek eşimin telefonuna msj gönderemiyorum.. Hatlarımız vodafone.. eşimden bana msj geliyor ama ben gönderemiyorum... msj hafızasını sildim ama yine gönderemiyorum, İletim raporuna bakıyorum beklemede yazıyor bir türlü iletilemiyor.. Bunaldım yaa rica etsem yardımcı olurmusunuz.. Saygılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Allah Allah.. Eşinizin mesaj ayarlarında sıkıntı olabilir mi başka hattan mesaj alabiliyor mu?

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
    Konu Sahibi
kardeş, eşimin telefonunda sıkıntı olduğunu sanmıyorum denemek için başkalarınada msj gönderdim msj gidiyor ve geliyorda.benim teldede aynı herkese gönderebiliyorum ve alabiliyorumda fakat birtek eşime gönderemiyorum.iletim raporu hep beklemede yazıyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hocam cihaza *#7780# ile bi soft format atıp deneyin bu işlem sadece telefon hafızasını temizler tercihleriniz ve giriş ekranlarınız silinir bir deneyin daha öncesinde hafı kartını cihazdan çıkarıp deneyin eşinize mesaj atmayı yine gitmezse ilk dediğimi uygulayın.

---------- Eklendi @ 02:13:31 ---------- Yazıldı @ 02:12:39 ----------

bir de eşinizin cihazı nedir acaba?

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eşimin telefonu 6900.. Telefonumda hafıza kartı kullanmıyorum. Soft format yapacagım resimlerim silinmez değilmi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hafıza kartındaysa silinmezler. Eşiniz sms engelleme yapmış olabilir mi acaba bilmeden operatörünüzle bi görüşsseniz.

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
    Konu Sahibi
Engelleme yok kardeş heryeri kurcaladım ama yok öyle bi durum... Neyse bi vodafonu arayayım bakalım... Yorumların için teşekkür ederim eline sağlık kardesım...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rica ederim ama daha önce hiç karşılaşmadığım bi sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt