Arkadaşlar N73ME ALMALIMIYIM YARDIM!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klxc

klxc

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar N73ME ALMALIMIYIM YARDIM!!!!!
:bann::bann::bann:ARKADAŞLAR ACABA N73 ME acaba almalı mıyım lütfen yardım yaklaşık 500 ytl param var daha önceden Düz N73üm vardı ve baya önce sattım sizce hangi telefonu almalıyım lütfen yardımm:bann:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
N73 me güzel telefon bütcen varsa almalısın:)

handful1907

handful1907

Üye
walla ben N73me almak istiyodum ama alacağım yerde me yoktu. bende düz N73 war şimdi. ama şimdiki aklım olsa me alırdım. çünkü müzik kalitesi daha iyi (ekolayzırı, sesi falan)

xkadir61

xkadir61

Üye
bence n73me al mutlaka.:ok2:

klxc

klxc

Üye
    Konu Sahibi
teşkürler bgün alıcam n73 me

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
bence elinde imka varsa seve seve al...muhteşem tel...verdiğin parayı kuruşuna kadar hak ediyor

oguziverson

oguziverson

Üye
kardeş sen naptınya n73 ün vardı sattın n73 me mi alsam diyorsun n73 ü satcağına me ye çevirsen ii olurmuş herşeyi ayn oluo tek fark siyah reng keşke satmasaydın n73 ünü:(

Xenium

Üye
dostum bence alma N73 satıp bidaha N73 almanın hiç bi anlamı yok satmayıp N73me'ye çevirebilirdin ama kullandığı teli satıp aynısını bidaha alanıda ilk defa görüyorum

omar_17400

omar_17400

Üye
bence de n73 me al benim bi yakınım da var ve çok güzel ses çıkrtıyor

onder_17400

Üye
n73 me daha iyi bence de onu al

YuRTcU

YuRTcU

Üye
bence n73düz den n73 me gecme git baska telefonlara bak bende n73 me var n73 düz arasında cok fark yok baska tel bak derim

corchy

corchy

Üye
bence al

123deniz123

123deniz123

Üye
ne farkı var?
yardımcı olunuz.

mami24

mami24

Üye
daha önce n73 kullandıysan daha ne n73 alcanki bence n73 ile n73me arasında hiçbir fark yok

kapak tus hafıza kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt