arkadaşlar muhabbet kuşumun gagasının üstündeki tüyler döküldü...

Sponsorlu Bağlantılar

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar muhabbet kuşumun gagasının üstündeki tüyler döküldü...
Yardım arkadaşlar resimde koyacağım ama yarın.bir şey olmasından korkuyorum.gagasının üstündeki et resmen görünüo.hiç tüy yok.. :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
veterinere götür panpa

metinakrep

Üye
bencede veterinere götür bende de vardı okadar güzel eğitim verdimki ona sürekli dışarda yemek saati gelincede kafesine girer yemek yer sonrada dışarı çıkardı pencere açık olduğu halde gitmiyordu ben eve adım attığımda beni gördüğünde hemen üstüme gelir yanaklardan ısırık alır öpme niyetine çok seviyordum ama evde misafir vardu uyuyordu tam kalktığında korktu ve malesef kaçtı bizden kimse yoktu 3 gün boyunca aradım bulamadım çok üzüldüm komşulara bulana iyi para ödülü bile teklif ettim ama malesef yok şimdi 1 aylık 2 tane aldım baştan eğitim vermeye başladım ama çok sabır ister mesele 20 lira değil mesele ona alışman

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
aynı bnmde kuşum öyle metinakrep yemeğini yiyor bazen biz yemek yediğimizde yanımızda sofrada ekmek içi yiyor giden 60-70 tl olsun ya
başka yapabileceğim bişi warmı

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye

Veteriner şimdi 60-70 lira masraf cıkarır sen en iyisi o kuşu serbest bırak 15-20 liraya yenisini al :oke:

Olur mu öyle şey :@ masrafı göze alamayacaktı madem kuş niye alsın o hayvanın da cami var sen evde hastalanı sokağa atıp yerine yenisini mi alıyorsun?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
konu başlığını görünce yumurtakabuğu sandım bi an

arslansem

arslansem

Üye
Sen konu dışına konu açalım derken bunu mu kastediyordun :hmmm

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
veterinere götûr.masrafndan kacpta günahna grme.o da can

Necmati

Necmati

Üye
bizim kuşada olmuştu vitaminsiz kalmış hayvan vitamin ver

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
veterinere götûr.masrafndan kacpta günahna grme.o da can
Günaha Girmemeliyim.Sonuçta O da bİR can..

bizim kuşada olmuştu vitaminsiz kalmış hayvan vitamin ver
Senin Önerini Yapacağım kardeşim.olmasa veterinere götüreceğim...

Olur mu öyle şey :@ masrafı göze alamayacaktı madem kuş niye alsın o hayvanın da cami var sen evde hastalanı sokağa atıp yerine yenisini mi alıyorsun?
Çok haklısınız.evden biri hastalandığında sokağamı atıyoruz.en iyisi vitamin alayım deneyim.olmazsa veterinere götüreyim...

Haluk.

Haluk.

Üye
E vitamini satıyorlar galiba biz verdik ama rengi biraz değişik C miydi yoksa aklımda kalmadı

sekinardi

sekinardi

Üye
Kardeşim o bir yemek yememekten olur sıkıntıdan olur kuşu sakın sıkma yemliklerini düzgün kontrol et benim kuşumda o tür hastalıktan geçti hiçbir masraf yapmadan kurtuldu olabilir belki ergenliktendir sen canını sıkma :oke:

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
tm kardeşim bu aralar ilgileniyorum zaten

Üst Alt