arkadaslar mobil tv yardım lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

downloader

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar mobil tv yardım lütfen..
arkadaslar bnm tel nokia 5320 turkcellin siteden baktım mobiltv için uyumlu fakat kullanamıorm.bgn msj attım 2323e 3G yazıp cvp olarak işte talebiniz alındı bilgi msjı gelcek die msj geldi . sonra 3G ile ilgili bi tane de multimedya msjı geldi en sonda ise 1 ay boyuncu 1 saat grntulu konusma ve mobiltvden yararlanabiliceksiniz,size bilgilendirme msjı gelcek dedi fakat hala bişe gelmedi. bnd kendim mobiltv yazıp 2222 gnderdim uygulamanın linki geldi tıklıorm aldıım hata sole Wap: ağ gecidi cvp vermiyor :S gelen link ise bu :S sorunsuzca tv izleyen arkadaslar yardım ederseniz bnd kullanmak istiyorum uygulamayı simdiden teşekkürler ..

saygılar ..

ardaaga

Üye
türkcell wap ile bağlancaksınız o uyarı gelmiyor ama ondan sonrasındada görüntü gelmiyor yani daha uğrasıyor herelde türkcell

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Gelen adrese turkcell wap ayari ile gireceksin uygulamayı indir bağlanırken mobiltv yi seç..

ardaaga

Üye
ama onun telefonu mobil tv yi desteklemiyor o yüzden wap porttan gircek oda açık deil

downloader

Üye
    Konu Sahibi
telefonum desteklior ama linke tıkladıımda nasıl bağlanacağını sormuyor direk internet acılıor snra da dediğim hatayı veriyor web : ağ gecidi cvp vermior :S

ardaaga

Üye
menü internet web ayarlar kullanılabilir erisim noktası herzaman sor seç girerken istediğin yeri seçersin

downloader

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar hersey tamam da gnderdikleri linke tıkladığımda sözlesme gibi bişe gelio kabul ediorum snrası yok bu seferde uygulamayı indirmio ya :S

Consul9

Consul9

Üye
kardeş wap yaz 2222ye gönder yei ayarları al bide herzaman sor yao bn 6120c kullanıyorum izliorm ona raslamadım

sahinkp

Üye
Mobiltv uygulamasını payşabilirmisiniz ?

downloader

Üye
    Konu Sahibi
kardeş wap yaz 2222ye gönder yei ayarları al bide herzaman sor yao bn 6120c kullanıyorum izliorm ona raslamadım

kardes yeni ayarları da alsam gelen linkten indiremiorm uygulamayı ya eer indirdiysen sn paylassan ..?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Uygulama siteye yüklenmiştir. Indirip kullanabilirsiniz.

Üst Alt