arkadaşlar mmc karta virüs var nasıl silecem??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar mmc karta virüs var nasıl silecem??
kart okuyucuyla tarattığımda e /sistem/apps/freak menü/freak app-sysbOS/SKULS VİRÜS YAZIYOR .....
NE YAPMAMLAZIM BU KARTI TELE TAKMADAN KART OKUYUCULA NASIL SİLERİM??????????:yardim: :bilmem:

ghost_ysw

ghost_ysw

Üye
eger mmc e bilgisayarda format atarsan o kartı bidaha telefonda kullanamassın oyle oluyoo bu olayı cok duydum... bi sekilde onu telefonda formatlaman lazım.. ilk once kartı tak telefona format cek... sonra karto cıkar bide telefona at ama atarken * 3 yes ve kapatma tuslarını kullan o en iyisidir...
2.yol ben bi ara internette gezinirken bir pc programı gormustum... sanki telefonda format atılıyomus gibi formatlıyodu kartı istersen bide onu dene ama tabi bunun icin bi de cardreaderin olması lazım..

hasisa

hasisa

Üye
kartı telefona tak antivirüs yükle sil

BOSCH

BOSCH

Üye
bencede

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
ghost_ysw' Alıntı:
eger mmc e bilgisayarda format atarsan o kartı bidaha telefonda kullanamassın oyle oluyoo bu olayı cok duydum... bi sekilde onu telefonda formatlaman lazım.. ilk once kartı tak telefona format cek... sonra karto cıkar bide telefona at ama atarken * 3 yes ve kapatma tuslarını kullan o en iyisidir...
2.yol ben bi ara internette gezinirken bir pc programı gormustum... sanki telefonda format atılıyomus gibi formatlıyodu kartı istersen bide onu dene ama tabi bunun icin bi de cardreaderin olması lazım..

Aynısı başımdan geçti. Kartı Pc de Formatladıktan Sonra Telefonda da Formatlayınca Düzeliyor ;) 6630 bu Şekilde oldu Ancak Diğerleri İçin Garanti vermem, 6630 olsada garanti vermem ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt