Arkadaşlar mig33 yardım hat turkcell

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar mig33 yardım hat turkcell
arkadaşlar lütfen yardımcı olun 3110c telefonum var mig33 dahil hertürlü msn prosunu denedim hiçbiriyle bağlantı sağlayamadım :( şimdi turkcell hat aldım bugün açıldı gprs wap mms ne ayar varsa yaptım avea hattımdada ayarlarım yapılı neyse açıyorum proyu tcp http fln filan var mig33 te bağlan diyorum baya bi bekletiyo sonra bağlanamıyo çıkıyorum prodan turkcell de 2 kntrüm gitmiş oluyor avea da ise çıkınca 1 kntrm gidio sonuçta kntrler güme gidio ama ben bi türlü bağlanamıyorum turkcell hattımı avea ile olmadığı için ceptemsnde de denedim ondada 2 kntr gitti olmaz böle şey ya ndn gidio bu kntrler bağlanmadan yardımcı olun lütfen msn e bağlanmak istiyorum bide şöle bi durum var kuzenimin w810i si var sonyericson hattı ona takıyorum msn e o telefondan girio ama bnm telden girmio :S yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkkrlr...

acacia

acacia

Üye
arkadaşım mig33 ün kullanımı gerçekten çok kolay şu aşağıdaki ayarları yaptıktan sonra girmeme ihtimali yok bak senin için bi daha yazam alıntıdır.
yapmanız gerekenler
menü ; servisler ;ayarlar;varsay. erişim nokt.; seçenek; yeni erişim noktası; varsayılan ayarları kull.
MSN Turkcell
Bağlantı ismi= MSN Turkcell ( harflerin büyüklük küçüklüklrine dikkat edin.)
Veri Taşıyıcı= GPRS (GPRS yoksa paket veri kalabilir)
Erişim Noktası ismi= internet ( harflerin hepsi küçük)
Kullanıcı ismi =yok
Şifre sorma= hayır
şifre kısmına dokunmayın.
doğrulama= normal Ana Sayfa= yok
çıkmadan seçenek;gelişmiş ayarlar
telefonun IP adresi= otomatik
Yakın kopya port no= 0 diğerlerine dokunmadan çıkıyoruz.

Bu ayarlar ise TELSİM FATURALI HATLAR İÇİNDİR...
MSN Telsim
Bağlantı ismi=MSN Telsim
Veri taşıcısı= GPRS
Erişim nokt. ismi= telsim
kullanıcı ismi=yok
şifre sorma=hayır
doğrulama=normal
Ana sayfa=yok
Telefonun ıp adresi= otomatik ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)
Yakın kopya port no=0 ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)
MSN Avea
Bağlantı ismi=MSN Avea
Veri taşıcısı= GPRS
Erişim nokt. ismi= internet
kullanıcı ismi=yok
şifre sorma=hayır
doğrulama=normal
Ana sayfa=yok
Telefonun ıp adresi= otomatik ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)
Yakın kopya port no=0 ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
yok olmadı bunuda denedim olmuyor avea için de var bu ayarlar olmuyor acaba bnm teldemi bi sorun var aynı hatlarımla w810i den msn e bağlanabildim hemde 3 sn de çok hızlı bi şekilde kesin telde bi sorun varya ama 3110c ile ilgili yaptığım araştırmalarda bu tel ile msn e bağlanabilen olmadığını farkettim :( bide turkcell de son kntrümü de şimdi yedim oda uçtu gitti :( avea da ise 13 kntr var battım iflas ettim (kntr bakımından) iş maxipuanlara kaldı ahh bi 1000 puanım olsada yüklesem :D

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
neyse bn sorunumu hallettim 25 kntr=2 mb int paketi alıyorum wap tan giriyorum çokta süper oluyo valla :)

az.bekle.hayat

az.bekle.hayat

Üye
ben buna gulerim kesin baglansınmı dediginde continue tusuna degilde ok tusuna basıp giriyorsundur :kop:bi daha dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt