arkadaşlar merhaba nokia asha 302 hakkında görüşleriniz nelerdir almayı dşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba nokia asha 302 hakkında görüşleriniz nelerdir almayı dşünüyorum
nasıl bir çihaz dır internete bağlantı şekli hızlımıdır bütçem 400 lira başka neler önerirsiniz dokunmatik düşünmüyorum

MasteLaa

MasteLaa

Üye
O bütçede dokunmatik olmayarak doğal olarak alınabilecek en iyi klavyeli telefonlardan bir tanesi bence..Asha serisini şahsen beğeniyorum..İnternete bağlanma hızı da zaten 3G var cihaz olabildiğince hızlı bağlanmaya bakar..Kısacası bu fiyata bence C3 den iyi bir telefon.

curtaincall

curtaincall

Üye
sabret biriktir para, galaxy ace 5830 al, birçok uygulama seçeneğin olsun, 580 lira bimex te

Kerim.

Kerim.

Üye
Bence al.güzel telefon o.özellikle beyazı çok güzel.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arkadaş sağolsun konusu ile ilgilenmiyor :) Bence öneriye gerek yok.

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın sürekli forum da olamıyorum işimden dolayı hepinize yorumlarından dolayı teşekkür ederim sağlamlık bakımımdan sizce nasıl bir çihaz

MasteLaa

MasteLaa

Üye
kusura bakmayın sürekli forum da olamıyorum işimden dolayı hepinize yorumlarından dolayı teşekkür ederim sağlamlık bakımımdan sizce nasıl bir çihaz
Rica ederiz abi :) Sağlam bir cihaz sıkıntın olmasın :) Dokunmatik istemiyorsan doğru tercihlerden bir tanesi :)

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür hayırlı yakşamlar

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tekrar merhaba sizleri yine rahatsiz edeceğim kusuruma bakmayin telefonu aldim ses çikişi çok iyi internete hizli giriyor memnunum sizler tek bir soru yönelteceğim hafiza karti 2 gb kart var yetmiyor ben bunu 8gb yükseltmeyi düşünüyorum sizce bir sikinti yaşarmiyim görüsleriniz nelerdir hayirli ramazanlar

Symbianize

Symbianize

Üye
Hic bisey yasamazsin en kotu telefon 8 gb destekliyor ama yinede kullanim klavuzunda yazar ordan bi bak al karti temiz bi bicimlendir rahat rahat kullan abi

15097

15097

Üye
Arkadaşlar tekrar merhaba sizleri yine rahatsiz edeceğim kusuruma bakmayin telefonu aldim ses çikişi çok iyi internete hizli giriyor memnunum sizler tek bir soru yönelteceğim hafiza karti 2 gb kart var yetmiyor ben bunu 8gb yükseltmeyi düşünüyorum sizce bir sikinti yaşarmiyim görüsleriniz nelerdir hayirli ramazanlar
Avea'nın interneti ile birlikte hızlı giriliyorsa internete bravo çok iyi bir seçim yapmışsın :alkis

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Güzel telefon ;)

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
eski telefonum nokia x3 göre İnternet olayı güzel avea ya ile :))

MaxipmaN

Üye
bu telefonu görünce dokunmatikten soğuyup klavyeli telefon canım çekti

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
telefonda 3g desteli olup ekstradan hsdpa erisimi vardır

hsdpa sanrım hızla ilgili

sizin görüşleriniz nedir hsdpa ilgili bilgi verebilirmisiniz verebilir misiniz

15097

15097

Üye
telefonda 3g desteli olup ekstradan hsdpa erisimi vardır

hsdpa sanrım hızla ilgili

sizin görüşleriniz nedir hsdpa ilgili bilgi verebilirmisiniz verebilir misiniz
3.5 G'dir kendisi.4g'ye ramak bırakır :sirit:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt