Arkadaslar Lüyfen Yardımcı Olun...çok Aciiiil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

madwolf07

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Lüyfen Yardımcı Olun...çok Aciiiil
arkadaslar 6630 telefonum var ama bu siteden yuklediğim programları telefonuma aktaramıyorummm.. işlem basarısız diyor lütfen yardımcı olurmusunuzz.... şimdiden tesekkür ederim..

volkanmet86

Üye
arkadaşım tam emin değilim ama yardımcı olmaya çalışayım.bende 6670 var aynı sende olduğu gibi nokia application installer den yükleme yaptığımda hata veriyor işlem başarısız diyor ama araçlar menüsünden yönetici ye girersen yüklemeye çalıştığın dosya büyük ihtimalle ordadır.yüklemeye orda devam edebilirsin.not:yönetici benim telefonda araçlar menüsünde 6630 da nerde bilmem.inşallah yardımcı olmuşumdur.....

arkadaşım tam emin değilim ama yardımcı olmaya çalışayım.bende 6670 var aynı sende olduğu gibi nokia application installer den yükleme yaptığımda hata veriyor işlem başarısız diyor ama araçlar menüsünden yönetici ye girersen yüklemeye çalıştığın dosya büyük ihtimalle ordadır.yüklemeye orda devam edebilirsin.not:yönetici benim telefonda araçlar menüsünde 6630 da nerde bilmem.inşallah yardımcı olmuşumdur.....

madwolf07

Üye
    Konu Sahibi
ben onu kastetmiyorum.... bende hiç yuklenmiyorrrr.....yukleme basarısız diyor yoksa yöneticeden kurmayı biliyorum.... yinede yardımın için saol

o_akyuz

Üye
<div class='quotetop'>(MaDWoLF07 &#064; Jan 17 2006, 05&#58;54 PM) [post=254687]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben onu kastetmiyorum.... bende hiç yuklenmiyorrrr.....yukleme basarısız diyor yoksa yöneticeden kurmayı biliyorum.... yinede yardımın için saol
[/b][/quote]

pc suiti bigisayarım tarafından aç ve tel. hafızası bölümünde yüklemeler(installs)ın içine uygulamayı at...daha sonra yöneticiden yükle. başka yolu yok bu işin

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Uygulamalar&#305; telefona yüklemeye çal&#305;&#351;t&#305;&#287;&#305;n&#305;zda m&#305; bu sorunla kar&#351;&#305;la&#351;&#305;yorsunuz, yoksa bilgisayardan telefona gönderirken mi?

madwolf07

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 18 2006, 10&#58;58 PM) [post=256094]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Uygulamaları telefona yüklemeye çalıştığınızda mı bu sorunla karşılaşıyorsunuz, yoksa bilgisayardan telefona gönderirken mi?
[/b][/quote]
bilgisayardan telefona atrken oluyorrrrrrrrr...halada yapamadım......

Darkmayne

Darkmayne

Üye
o_akyuz arkadaşım dediğini yaptım işe yaradı tüm yazılımları yükleyebiliyorum artık sağolasın

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
o kadar şey yazılmış ancak nasıl yüklenildiği hakkında net bir şey ortada yok. ben bilgisayardan .jar veya .jad dosyalı bir oyun telefonuma göndermeye çalıştığım zaman kabul etmiyor gönderilmiyor. ben şimdi bu şekilde uzantılı olan dosyaları nasıl telefonuma göndereceğim güzel bir şekilde açıklayacak arkadas yok mudur?

berkant10

berkant10

Üye
jar dosyasını tlefona at ilk baş ama kurma ve de dosyanını uzantısına son bi defa bak zip falansa .jar yapıver.bu sitedeki jar dosyalarında bazen işe yarıodu bi dene

amedian

amedian

Üye
arkadaslar nokia pc suite kullanıyosanz eger bluetootht veya baglantı kablosuyla bu işlemi yapabilirsiniz ama ben installerden filan yapmıyorum pc suiteden dosya yoneticisine geliyorum ordan hafıza kartı veya tel hafızası siz secin sonra ben ordan gonderin gitmesi lazm eger blutooth kullanıyosanız durum daha basit bilgisayarın telefonlarına bluetooth place yani oraya telinizi ekleyin sonra dosyanın uzerinden sag tıklayıo bluetooth uzerinden gonderin en kolay yol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt