arkadaşlar lütfen yardım3230

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilal47

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardım3230
2 gün önce 3230 aldım.fakat beni cok rahatsız eden bir durum var.baska biriyle konuşma yaparken telf bazen 15 bazen 3 bazen 20 dakika(değişiyor fakat uzun süreli30dkgörmedim) sonra kesiliyor.cok sinir oldum.acaba ayarlarından mı yoksa telden mi?yapılırsa nasıl?bi de kesilmeye yakın telfda.kendi sesimi duyuyorum(yankı oluyor).daha sonra hemen kesiliyor..
lütfen ama lütfen nasıl düzeltilir yardımmmmmmm

şimdiden herkese teşekkür ederim

midnight

midnight

Üye
Bende de 3230 var ama öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım,eğer gsm servis sağlayısında sorun olmadığına eminsen,servise götür baktır derim..

ibonline

ibonline

Üye
sakın operatörden olmasın bende bir ara bağlantı hataları alıyordun hatta telefonun aldığım yere kadar gidecektim niye bana bozuk tel verdiniz diye frıca kaymaya o zamanlar telsim operatöründe sorunlar varmış belki kullandığın operatörde iyleştirme calışmaları vardır

bilal47

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlar için sağolun.sanırım aycell den kaynaklanıyor...

metintekin

Üye
en iyisi turkcell wallhi.taş gibi çalışıyo :)

white

Üye
Benim ablamda 3230 var Ama hiç öylebir sorunla karşılaşmadım.bende kullandığım için.

damadada

Üye
bende uzunsamandır telsım abonesıyım arkadas banada ılkoncelerı boyleoluyordu sıkayetettım iyileştirme çalısmaları yapıyorlarmıs yanı yenıbaz felan bıraz sabret belkıduzelır duzelmesse gereklımerciilere basvurderım byeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt