arkadaşlar lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakkaneroll

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardım
arkadaslar bende c6-01 war bir cfw indirdm bunu telefona nasıl atabilrz kısaca anlatabilrmsnz.forum çok karışmş kafam bulandı :)) kısaca kullanmamz gereken programları ve adımları anlatırsanz sevinrm .şimdiden çok teşekkrler herkeze

oquz_esen

oquz_esen

Üye
İndirdiğin tüm dosyaları

"C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products \RM-718 klasörü içine atıyoruz.
(Klasör dizini yoksa kendiniz oluşturun)

sonrada jaf programını aç ve aşaqıdaki anlatımı uygula:
http://www.maxicep.com/modifikasyon...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html

ANLATIMDA AŞAGIDA YAZAN KISMI UMURSAMA SONRASI SENİ ILGİLENDİRECEK

İLK OLARAK N97 KULLANANLAR TELEFONLARINI KAPATSINLAR BİLGİSAYARA BAĞLAMASINLAR İŞLEM SIRASINA GÖRE TAKİP ETSİNLER BEN İLERİDE ZAMANI GELİNCE TAKACAĞINIZ NOKTAYI YAZDIM RESİMDE GÖSTERDİM. SAYGILAR. DİĞER TELEFON KULLANANLAR TELEFONLARINI KAPATSINLAR BİLGİSAYARA BAĞLASINLAR. Öncelikle Navifirm programını indiriyoruz. Programı açıp telefon modelimizi seçip sağ taraftaki dosyaları b.sayarımıza indiriyoruz. Resimdeki gibi. navifirm-0.1-ysncn__0.rar | tekdosya.com JAF v1.98.65 PROĞRAMI KURULUMU VE Navifirm ile İndirdiğimiz tüm dosyaları "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products \RM-356"(N97 İSE RM-505) klasörü içine atıyoruz. (Klasör dizini yoksa kendiniz oluşturun) Sonra hacklanmiş dosyaları bu kalsör içine atıp değiştiriyoruz hackli dosyaları forumda

hakkaneroll

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkr ederm ilgilendgn için peki bunu jafla değilde phoneix programıyla yapablyrmyz

xxdama

xxdama

Üye
phoneix ile yaparsın ama en güvenilir olan jaf ile yapman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt