Arkadaşlar Lütfen Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nofear965

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Lütfen Yardım!
Arkadaşlar Bana Önerebileceğiniz 300-400 tl arası qwerty klavyeli sağlam hızlı wi-fi si olan kamera pek önemli değil bi de en önemli özellik faceden video izlenebilen telefonlar nelerdir

Kingmortall

Kingmortall

Üye
o paraya flash desteği olan telefon bulamassın kardeşim sonradan yükleyebilirsen olur o paraya android bulabileceğin telefon lg optimus me dir

betülmmm

betülmmm

Üye
ben şu anda 5800 kullanıyorum. faceden video izliyebiliyosun ama izlediğiin videğunun özellikleriyle telefonun özelliklerinden yüksek olursa izleyemzsin. ben çok memnunum kullandığım 8.9. belki 10. telefon ama bunu değiştirmeyi düşünmüyorum aldığımda 450ydi. şimdiki fiyatını bilemiyorum

----------Eklendi @ 03:18:58 ---------- Yazıldı @ 03:17:55 ----------

x.facebook.com xpresmusic in kendi face sitesi burdan videolar izleniyor. bilmeyenlerede söylemiş olalım. flash yüklü değil diye izlenmiyo zannettemesin

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Qwety klavyeyi unut bence.Optimus me tam sana göre.Skyfire ile falan halledersin video isinide tamamdır.
Ama o fiyata qwerty klavye biraz zor.Normal dokunmatiksiz birsey bile bulamazsın 400'e kadar klavyeli.
Nokia C3 diyesim geliyo ama boswer bence.

nofear965

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat 450 olsa yine bi şey değişmez mi

betülmmm

betülmmm

Üye
450 liraya 5800 al gerisini boşwer. 5800ı hiçbişeye değişmem

nofear965

Üye
    Konu Sahibi
Usta Ne Yaptın 500 :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
450 liraya 5800 al gerisini boşwer. 5800ı hiçbişeye değişmem

sakın bu arkadaşın dediğini yapma çok pişman olursun önünde 2 seçenek var ya lg optimus me alacaksın 100 lira cebinde kalacak yada galaxy gio alırsın :oke:

nofear965

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Samsung s3353 trevi ch@t nasıldır biraz bilgi verebilirmisnz

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

nofear965

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Samsung Trevi Ch@t S3353 nasıldır ?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Klavye müdavimisin anlasılan güzel bir cihaza benziyor arkadasım senin isteklerini karsılar sanırım
Ben olsam almam böyle bir telefon verdigim seçenekler varken.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
betülmmm

betülmmm

Üye
2 hafta sonra 5800 a yeni sürüm gelcek. böyle güncel telefonu nerde bulcan alcan arkadaşın dediği telefonu 2-3 yıl sonra bişey yapamıyacan değiştirecen. bu telefonu aldıktan sonra hayatın değişcek. istersen araştır. forumu oku 5800 ile ilgili bilgileri yorumları gör sonra karar ver

Kingmortall

Kingmortall

Üye
2 hafta sonra 5800 a yeni sürüm gelcek. böyle güncel telefonu nerde bulcan alcan arkadaşın dediği telefonu 2-3 yıl sonra bişey yapamıyacan değiştirecen. bu telefonu aldıktan sonra hayatın değişcek. istersen araştır. forumu oku 5800 ile ilgili bilgileri yorumları gör sonra karar ver

arkadaşım çok beklersin sürüm falan yok adamın kafasını karıştırma :naughty: illaki klavyelimi istiyosun :hmmm

fireman87

fireman87

Üye
5800 alırsan hata yaparsın, yaklaşma.

betülmmm

betülmmm

Üye
hata mata demeyin kullanmayı bilmediğiniz telefona çamur atmayınn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt