!!!!! Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bartuyilmazzz

bartuyilmazzz

Üye
    Konu Sahibi
!!!!! Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin !!!!!
Arkadaşlar ben 5800 ıma cfw yüklemek istiyorum. Fakat bu konuda hiçbir bilgim yok. 1 haftadır forumdaki konulara göz atıyorum fakat bir şey anlamıyorum. Telefona bir şey olmasından da korkuyorum. Lüffen yardımcı olun arkadaşlar...

1- Bu riskli bi olaymı telefonun açılmama çöp olma durumu var mı? Bazı arkadaşların telefonu açılmıyormuş çünkü, açılmazsa eski haline döndürebilir miyim?:bilmm

2- Telefonda bir problem çıktığında eski haline döndürme şansım var mı?:bilmm

3- jaf la flash lama olayı görüldüğü kadar zor bir şey mi?:bilmm

4- Size göre v60 için hangi cfw daha güzeldir ya da daha iyilerinin çıkması için beklemeli miyim?:bilmm

Lütfen yardımcı olun, anlatım için link verirseniz çok iyi olur, şimdiden :tşk:...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
1-tabiki de riskli.çöp olma durumu var ama sırasıyla gidersen hiçbirşey olmaz.açılmazsa eski haline %75 ihtimal geri döndürebilirsin.
2-döndürebilirsin.
3-çok da zor bir olay değil.
4-bu konuda herhangi bir fikrim yok.v52 de dj matrix in cfwsini kullanıyordum,süperdi.v60 versiyonu da çıktı ama daha denemedim.

• Beğen
Tepkiler: bartuyilmazzz
AvCı27

AvCı27

Üye
arkadaşım bende aynen senin düşüncelerindeydim fakat kendime bi gaz verdim bu flaslama işi çok kolay görüldüğü gibi zor değil aksine çok kolay sadece gidilmesi gereken yoldan dışarı çıkma yeter ben omega 52.00.07 kullanıyordum sonra orjinal fw ye döndüm ve sonra v60 yükselttim omegayı arar oldum ilk önce ama şimdi başka bi fw buldum omegadan iyi -- iyi olma sebebide reklamsız olması omegada çok reklam var modifiye cfw bölümünde -- v60 cfw ler var hangisi sana uyuyorsa onu indir ve flashla derim....

saygılar

• Beğen
Tepkiler: bartuyilmazzz
bartuyilmazzz

bartuyilmazzz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz, olumsuz düşüncelerim ortadan kalktı diyebilirim :ehe, inşallah bi sorunla karşılaşmam, tekrar :tşk:

----------Eklendi @ 20:46:31 ---------- Yazıldı @ 20:44:03 ----------

kral_metin, isim ya da link verebilirmisin?

bartuyilmazzz

bartuyilmazzz

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürlerrr...

erkin2503

Üye
2 gün önceye kadar bende yapamıyor anlamıyor korkuyordum bir arkadaşımızın yaptığı video yu indirip aynen yaptım. ve hiç sıkıntı yaşamadım, tavsiye ederim. şimdi cfw çıksada yüklesem diye bakıp duruyorum :D

bartuyilmazzz

bartuyilmazzz

Üye
    Konu Sahibi
ben de forumda gördüm o videoyu, forumdaki resimli anlatımlar da çok açıklayıcı hatta yükleyeceğim cfw ye bile karar verdim (Avcı27'nin verdiği linktekini) haftasonu da yükleyeceğim... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt