egecan02
Üye
-
Konu Sahibi
-
Peki bu halde götürürsem garanti dışında değildir di mi?Deaddan başka çözüm yok
para ile yaptırmana gerek yok önce dead yaparak iskandinav versiyonuna geç daha sonra istediğin sürümü yükle telefonun n8 olduğu için sanşlısın istediğin versiyonu yükleme şansın varVersiyon 25.07 telefonu Belle yapmak için 24.1 e downgrade yapmaya çalıştım ama 25 den geriye doğru sayıp bi hata verdi tamam ve iptal seçenekleri vardı ben de iptale bastım. Sonrasında telefonu tekrar açmaya çalıştığımda telefon titredi ama açılmadı. Bilgisayara bağladım ilk başta bağlandı sesi geliyo hemen sonra bağlantı koptu sesi geliyor. Phonixde de gözükmüyor telefonum. Sizce ne yapmalıyım dead phone flash da atmak istemiyorum, cihaz garanti dışı kalırmış.
Lütfen önerilerinizi yazın gözüme uyku girmeyecek valla
Peki arkadaşlar sağolun hepinize ama Mertcan'ın dediği daha akla yatkın geldi. Ama ben KVK'ya telefonu götürünce 3 haftadan aşağı bitirmiyorlar ya 3 hafta telefonsuz mu durcamarkadaşım cihaza yüklemek üzere olduğun kaçak bir yazılım yok sanırım yani daha belle aşamasına geçmemişsin bu yüzden ver garantiye gitsin yada para isteyen bir yere yaptır ama mutlaka vardır bir yapan dead en son çözüm yolun olsun
Yok İzmirliyimantalyada sın sanırım isterssen gel beraber yapalım ya da 100. yıl da kvk ya ver en fazla iki gün sonra geri verirler
Evet tek tesellim zaten o zamana kadar orjinal bellenin gelip telefonu elime aldığımda belleli olmasıevet KVK da bir sorun. ama arkadaşım 3 haftamı yoksa telefon mu? bir tercih yap bence bu şekilde hiç dokunmadan direk ver bence biraz zaman alsın sabır iyidir sabreden derviş muradına ermiş biliyorsun şanslı olduğun kısım telefona henüz belle yüklememiş olman mesala bizim telefonlar şimdi belleli esas servis dışı olanlar bizizsen en iyisi ver garantiye geldiğinde keyfine bak hem 3 hafta olursa iyidir nefsinle savaşmak zorunda kalmazsın acaba şu belleyi bir daha mı denesem diye belkide resmi olarak gelmiş bile olur o zamana kadar belle
Bu 2. deneyişim 2 ay önce de denemiştim ve yine sonu KVK'da bittibazı şeyleri yapmaya cesaret et bence. bişiy olmaz çok basit bi işlem anlatıldığı kadar zor değil ama yine de son karar senin
n8 telefonuarkadaşım senin cıhazın anladığım kadarı ile c7 025. versiyonu dead ile yükle telefon açılır.
açılmazsa ben ve kurtuluştan yardım iste teli kurtaralım ok.
Adına sevindim arkadaşım da ne kadar süre kaldı onu da öğrenebilir miyim ona göre servise veriyimBende N8 var bende belle atmıştım sonra türkçe yapmak için tekrar attım ve açılmadı bende kvk ya verdim.Ordan geldiğinde ana card ve ürün kodu değiştirilmiş olarak geldi. Daha sonra tekrar denedim gene aynı atayı yaptı bu sever nokia nın kendi servisine verdim.Düzeltilmş olarak geldi. Bu süre içinde garanti işledi.
Yok İzmirliyimkayıt olurken yanlışlıkla Antalya seçmişim değiştirmedim bir daha teşekkürler yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?