Arkadaşlar lütfen çok acil bi bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen çok acil bi bakın
Bugün maraşta bimeks açılıyor çok avantajlı fiyatlarla. Bir telefon birde laptop almayı düşünüyorum sizce alayım mi ?

legend4570

Üye
Telefonun ve bilgisayarın özelliklerini ve fiyatını söylermisin

Lacrymosa

Üye
Yüzbinlerce model var. Soru soruyorsunuz ama bi' düşünün yani. En fazla verebileceğiniz ücret, bilgisayarı kullanım amacınız gibi şeyleri söyleseydiniz iyi olurdu.

Eğer bu mesajına göre cevap vermemi istiyorsan vereyim.

Bunu al:

ozanazy

ozanazy

Üye
Fiyat avantajı olur muhtemelen al tabi olmadı sıfır diye satarsın :) dert etme koş git al.

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım demek istediğim o değildi. Yani güvenilir mi bimeks onu soruyorum adamlar garanti veriyorlarda ne kadar sadiklar??

ozanazy

ozanazy

Üye
Bende o anlamda git al dedim Bursa'da bimeksten çok şey aldım. Hatta müşteri memnuniyetleri çok iyi. En iyi fiyat garantisi veriyolar, şöyle ki, Vatan bilgisayar'da beğendiğim almak için gittiğimde kalmayan Goldmaster receiver 87 liraydı Vatan'da, Bimeks'te de gördüm aynı receiverı fakat fiyat 100 liraydı en iyi fiyat garantisi olduğu için aynı fiyattan verdiler. Özel günlerde özel indirimleri de oluyo iyi fiyata birşey bulursan kaçırma Güvenebilirsin yani!!!

yusuf868

yusuf868

Üye
kardeş bence hiç kaçırma git al.......

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teknosadan başka yerden alışveriş yapmadım yapmamda :)

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
allaha şükür daha teknosa kazığı yemedim.. :ehe

ozanazy

ozanazy

Üye
allaha şükür daha teknosa kazığı yemedim.. :ehe
Kesinlikle katılıyorum Teknosa'ya sadece ürünler hakkında bilgi almak için gidiyorum onun haricinde kasasına yaklaşmam bile :) Bimeks Teknosa'ya bin basar kalite, fiyat ve müşteri memnuniyeti konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt