Emil_Ceferli
Üye
-
Konu Sahibi
-
hard format atmayı denedin mi kardeşim?
menü-ayarlar-bağlantı ayarlar-ağ hedeflerine gel internete gir orda wi-fi bağlantın dışında kalan hepsini sil
bir tek wi-fi bağlantısı kalsın.benim c6 da oleydi bağlanıyodu zırt pırt ordan sildim sadece evdeki wi-fi ağım var
bağlanıyosada ona bağlanıyor
bu sorun bende hep vardi. Evet yeni format attim flashla orijinal belleyi yazdim.
fabrika ayarları nasıl bilmıyorum telefonunun ama c7ler gibi veri sil ve gerı yukle varsa ordan format at ama oncesınde telını hatsıza al kolay gelsın arkadasim
evet tum s3 ler gibi. Dedigini anlamadim bir az aciklayici yazabilirmisin? Format atip sonra geri mi yukliyicem?
wifi bağlı iken mobil veriyi niye kapatmak istiyorsun ki zaten wifi kullanıyor cihazın, bu bir sorun değil bence
tel bağlantı yok varsayıp uyarı veriyor sadece sende mobil veriyi açık bırak kurtul uyarıdan zaten öncelik hangi bağlantıda ise onu kullanıcak cihazın
ayarlar+telefon+telefon yönetımı+veri sil ve gerı yukleyı sececeksin ama oncesınde telını hatsız moduna al arkadaşım gerı yuklemene gerek yok
silinir al istersen
Eğer telefonun hackli ise rompatcher uygulamasındaki yamaları disable duruma getirip kapat.Benim sorunum bu şekilde hallolmuştu ama benimki cfw idi.
arkadaşlar ayarlar = baglantı = ayarlar =ağ hedefleri =internet =Turkcell veya vodafone sa bunun Öncelik sırasını değiştirirseniz sorunuzun cozulecegını dusunuyorum
mobil veriyi kullanmıyorsanız kapatın bence.
arkadaşlar ayarlar = baglantı = ayarlar =ağ hedefleri =internet =Turkcell veya vodafone sa bunun Öncelik sırasını değiştirirseniz sorunuzun cozulecegını dusunuyorum
mobil veriyi kullanmıyorsanız kapatın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?