arkadaşlar lütfen bi yardım edin lg optimus me mi galaxy mini mi nedenini açıklayın lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen bi yardım edin lg optimus me mi galaxy mini mi nedenini açıklayın lütfen
evet başlıkta her şey açık nedenleriyle yazarsanız memnun olurum fiyatları da göz önünde tutun lütfen

----------Eklendi @ 16:54:54 ---------- Yazıldı @ 16:11:01 ----------

allah allah yaaabi bakın

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bunların ikiside birbirine benziyo git galaxy fit al daha iyi 5 mp kamera android 600 mhz hız canavar gibi telefon bunların ikisinden birisini seçmen gerekirse galaxy mini ikiside 500 lira civarı ama galaxy fit biraz daha pahalı olabilir

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
bunların ikiside birbirine benziyo git galaxy fit al daha iyi 5 mp kamera android 600 mhz hız canavar gibi telefon bunların ikisinden birisini seçmen gerekirse galaxy mini ikiside 500 lira civarı ama galaxy fit biraz daha pahalı olabilir
fite param yetmez

blackaid

blackaid

Üye
galaxy mini daha iyi ekranı optimusa göre büyük galaxy mini wifi si daha güçlü ve bağlantı hızı yüksek ekran çözünürlüğü ve kamera özellilkleri ikisindede aynı tabi ikisi arasında doğal olarak fiyat farkı var galaxy mini 450-500 arası optimus me 380-400

nexpow

nexpow

Üye
mini al fakat paranı biraz erteleyip daha iyisini al bence

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence de mini al. kullanan arkadaşım gayet memnum. :oke:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
mini alacağım zaten oldukça zorladım fiyatı en fazla bu kadar oluyo

Ocean258

Ocean258

Üye
verdiğin paranın hakkını almak ıstıyorsan lg optimus black almalısın bence.. 3 hafta once aldım hıc bı sıkıntısını gormedım. fiyatına gore gercekten cok guzel telefon yapmıs adamlar tasarım olarakta uygulama, ekran reaksıyonu,şarj süresi gibi konulardada.. benım tavsiyem optimus black..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt