Arkadaşlar lütfen bakın acil !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen bakın acil !!!
Arkadaşlar forumdan takip ettiğim kadarıyla ve flashlamayı ezberlememin ardından usa kodlu cihazıma flash attım az önce önce telefonunu yedeğini ovi suit le aldım ardından format attım.navifirmden rm-596 türkiye 24.1 i seçtim denilen gibi 8 dosyayıda indirdim belirtilen klasöre taşıdım.daha sonra phoneix programını açıp gerekli yolları izledim ve en son rubbish e bastım hata verdi. Rm_596_m032.44.emmc.fpsx dosyası yazılı bi hata verdi.ancak baktım türkiye varyantında bu dosya yoktu sadece 8 dosya vardı.bende rubbish yerine hemen üstünde ki restore user product e bastım(kabul ediyorum salaklık yaptım) ama telefonu usbden aldığımda yeniden başladı ve anna yüklüydü türkçe olarak.bi sorun çıkarır mı kafam karıştı yedekleri atıyorum şu an telefona oviden tekrar navifirm e girdim bi bakim die bu sefer o hatayı aldığım dosya var türkiye varyantında ancak boyut olarak çok büyük sadece onu indirsem daha önce aldığım anna dosylaranın yanına atıp tekra flash atsam sorun olru mu kafam çok karıştı lütfen yardım bilen varsa

aliens

aliens

Üye
Navifirmden indirdiklerin Nokia Care Suite de değilse çok sorun yaşayanlar var. Sana tavsiyem cihazına uygun kodu bulup not alman. Daha sonra Phoenix üzerinden data dosyalarını indirmendir, bu sayede yanlış veya eksik dosya indirme derdinden kurtulursun.

Phoenix ile indirme işlemi tamamlandığında flash atabilirsin.

shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi
Nokia care suit ten indridim diğer dosyayı her ihtimale karşı indiriyorum şimdi ama 774 mb çok fazla değil mi bi dosya için bi sorun görünmüyor telde şuan için pek inceleyemedim ama elime almaya korkuorum tel bu merak çok kötü bişe ya

aliens

aliens

Üye
onu indirmene gerek yok. O hafıza kartı içeriği... dediğim gibi phoenix ile doğru koda sahip paketi indirebilirsin.

----------Eklendi @ 01:27:57 ---------- Yazıldı @ 01:24:24 ----------

telefonun hangi renk?

shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi
Tam açarmısın biraz cahil kaldım da hafıza kartı içeriği derken şu an bi problem yok telefonda oviden baktığımda da güncelleme yok 24.1 yüklü dio sorun yok onda da benim koda çıkmadı daha usa kodu var telde 059c8t6 kodu buiçerik ne işe yarıyor peki galiba ben bilmeden diğer bir tuşa bastım demiştim ya yükledi o ara herhalde ama çok kısa sürdü anlamadım

aliens

aliens

Üye
o yaptığında telefon fabrika ayarlarına dönmüyor, sadece yeni yazılımı yüklüyor. Refrubish yaptığında tüm önceden yapılandırılmış ayarları vs siliyor, yazılımı yüklüyor ve fabrika ayarlarına döndürüyor.
Ama yedeklerini aldıysan tavsiyem ileride sorun yaşamaman adına telefona Hard Reset atmandır. sonrasında tekrar güncelleme kontrolü yaptırırsın..

shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı içeriği deiğin dosya ne işe yarıyor

aliens

aliens

Üye
İçeriğinde örnek video, resim, müzik, tema, oyun, extra programları barındırıyor ama adı üzerinde sadece Hafıza Kartına yüklüyor bunları.

shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi
ya telefon beni korkutmaya başladı arkadaş ya hala bi falso vermedi falsh atarken sorun yaptı 2 dakika gibi kısa bi sürede anna oldu nerdeyse telefon.wifi dışında hiçbir sorun yok şu anlık otomatik internete bağlanmayı daha önce ki sürümlerde de yapıodu hallettim.her an bi sorun çıkacakmış sanıyorum ya uyku kalmadı bi telefon yüzünden paranoyak oldum.daha sonra 4 güncellem çıktı iki anna ,ovi ve social için telden yaptım sorunsuz allah sonunu hayreylesin telefonun merak bazen iyi bişe değilmiş arkadaş gecenin bu saatinde orayı burayı karıştır işin yoksa:bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt