shanol28
Üye
Arkadaşlar lütfen bakın acil !!!
Arkadaşlar forumdan takip ettiğim kadarıyla ve flashlamayı ezberlememin ardından usa kodlu cihazıma flash attım az önce önce telefonunu yedeğini ovi suit le aldım ardından format attım.navifirmden rm-596 türkiye 24.1 i seçtim denilen gibi 8 dosyayıda indirdim belirtilen klasöre taşıdım.daha sonra phoneix programını açıp gerekli yolları izledim ve en son rubbish e bastım hata verdi. Rm_596_m032.44.emmc.fpsx dosyası yazılı bi hata verdi.ancak baktım türkiye varyantında bu dosya yoktu sadece 8 dosya vardı.bende rubbish yerine hemen üstünde ki restore user product e bastım(kabul ediyorum salaklık yaptım) ama telefonu usbden aldığımda yeniden başladı ve anna yüklüydü türkçe olarak.bi sorun çıkarır mı kafam karıştı yedekleri atıyorum şu an telefona oviden tekrar navifirm e girdim bi bakim die bu sefer o hatayı aldığım dosya var türkiye varyantında ancak boyut olarak çok büyük sadece onu indirsem daha önce aldığım anna dosylaranın yanına atıp tekra flash atsam sorun olru mu kafam çok karıştı lütfen yardım bilen varsa