arkadaşlar lütfen bakarmısınız.!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen bakarmısınız.!!
telefonda genellıkle uygulama yukleyemıyorum. Hep yuklemeye hazırlanıyor yazısından sonra yuklenemedı yazısıyla karsılasıyorum. Format attıktan sonra oldu. Sanırım yuklemek ıcın bır dosya mı yazılımmmı bılmıyorum o sılınmıs . Installer olmalı. Veya ben yalnıs bılıyorum . Lutfen ne yapmam gerektıgını yazarmısınız . Egerki dusundugum gıbıyse o ınstaller mı neyse onu burda paylasabılırmısınız . Telefonum e7 lutfen yardımlarınızı beklıyorum . Flash la hallolacagını bılıyorum ama atmak ıstemıyorum baska yolu varsa lutfen bır el atın konuya

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
forumda cwtcore var onu yüklemen gerek. Birde suitten bak bakalım qt güncellemesi var mı varsa yükle düzelir.

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
forumda cwtcore var onu yüklemen gerek. Birde suitten bak bakalım qt güncellemesi var mı varsa yükle düzelir.

arkadaşım aradım dedıgın seyı bulamadım ınternetten sacma sapan yazılar cıkıyor . Forumda ıse oyle bırseye rastlamadım lutfen sen bana onun lınkını buraya paylasırmısın acıl ındırmem lazım ne yuklersem ovıden olsun normal olsun yuklenemedı dıyor ya sınır oldum vala.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
telefonu yeniden güncelle arkadaşım

slant1111

slant1111

Üye
yükleme hazırlanıyor dediğinde internet bağlantısı yapması gerekiyor.mevcut bağlantın etkin değil mi şuanda

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim zor da olsa buldum buyur.

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
yükleme hazırlanıyor dediğinde internet bağlantısı yapması gerekiyor.mevcut bağlantın etkin değil mi şuanda
usta her zaman mobil verım acık yuklerkende ınternettede gezınıyordum.

---------- Eklendi @ 06:32:16 ---------- Yazıldı @ 06:31:00 ----------

kardeşim zor da olsa buldum buyur.

cok tesekkur ederım kardesım . Mınnettarım . Insallah duzelır bununla butun dosyaları yukleyebılırım demı .

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız ıcın tesekkur ederım commantdr sorun yıne aynı yuklemıyor verdığını yuklemeyı basardım ama ... Sorun duzelmedı . Kesınlıkle emınım bır dosya eksıklıgınden yuklemeyı engellıyor ama ne onu bulamadım .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yardımlarınız ıcın tesekkur ederım commantdr sorun yıne aynı yuklemıyor verdığını yuklemeyı basardım ama ... Sorun duzelmedı . Kesınlıkle emınım bır dosya eksıklıgınden yuklemeyı engellıyor ama ne onu bulamadım .

arkadaşım nokia betalabs tan "qml store" yı yükle hiçbir sorunun kalmaz.

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4633558' Alıntı:

arkadaşım nokia betalabs tan "qml store" yı yükle hiçbir sorunun kalmaz.

arkadasım sadece ovı de yapmıyor bunu kurulum dosyalarının bazılarınıda yapıyor. Yanı yuklemeyor. Senın verdıgın bılgıde kı dovland ı buldum sıte su

betalabs.nokia.com/apps/store-qml-client

ama bır turlu ındıremedım ınternette nereye baktıysam bakıyım hep dovlandı bu sıteye yonlendırıyor. Sutedende ınmııyor. Error zırt pırt felan dıyor . Sen kesın dovland bır lınk bılıyosan paylasırmısın

telefonu guncelleyerek kısaca cozerımde guncellemeden sona telefonu hacklemek sonra su ankı kullanım seklıne dondurmek yanı ıcerıgı degıstırmek ve en onemlısı oyunlarda yaptıgım butn karıyerler sılınecek. Onun ıcın kolay yolunu arıyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tamam o linkten qml store u yükle işte.. Nokia hesabınla giriş yap download yazısı gelecek o zaman.

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım degısen hıc bır sey yok nasıl br sey anlamadım .s ovıden ınddırıyor sonra ovıde yuklenıyor dıyor ardından ekranda sadece yuklemeye hazırlanıyor.. Sonrası malum YUKLENEMEDİ . Yalnız dedıgım gıbı bunu sadece ovıde yapmıyor .. Dedıgınız seyler hep ovıyı guncelldi. Kurulum dosyası da olsa aynısını yapıyor. Yalnız hepsınde degıl. Yuklemeye hazırlanılıyor yazan butun uygulamalarda .

Arkadaslar bıldıgınız bır seyler varsa soyleyın yukleyım deyse guncellmek zorunda kalacam.

Ayrıca verdıgınız bılgıler ıcınde cok cok tesekkur ederım. Vaktınızı ayırıp sorunu cozmeye calıstıgınız ıcın sayenızde nokıabetalabs ı öğrendım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt