br1903
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayır s4 mini daha iyidir arkadaşımda s3 var acayip kasıyor insanı canından bezdirir zaten 4.4 de gelmiceks3 s4 mınıden ıyımıdır ?
acaba antutda s3 un yuksek verme sebebı ney ? nexus 4 e gorenexus 4 ün tek eksiği hafızasının artılamıyor oluşu yoksa diğer yöneleriyle s3 ten daha üstün bir telefon
rom yuklesın toucwhız bırakılırmı allah askına bılmıyosa sen yukle bnm arkadasda var cm10,2 yuklu hıc kasmıyo super oyunuyo oyunlarıHayır s4 mini daha iyidir arkadaşımda s3 var acayip kasıyor insanı canından bezdirir zaten 4.4 de gelmicek
para eklıyemıyorum ıste sıkıntı ordaBana direk olarak iPhone 5'i sormuşsun. iPhone 5 istediklerini rahatlıkla karşılıyor. Ama üstüne biraz para vermen gerekebilir.
Onun telefonu ben bi halledicem zaten çok kasıyor s3 almadığıma şükrediyorumacaba antutda s3 un yuksek verme sebebı ney ? nexus 4 e gore
s3 15988
nexus 4 14999
adreno 320 mali 400den iyi
2 gb ram s3 unkındn fazla
1,5 ghz daha hızlı
lg nın donanımı desteklemedııgı ıcınmı ?
rom yuklesın toucwhız bırakılırmı allah askına bılmıyosa sen yukle bnm arkadasda var cm10,2 yuklu hıc kasmıyo super oyunuyo oyunları
para eklıyemıyorum ıste sıkıntı orda
S4 mini o kadar küçük değil aslında HTC ye hiç bakma bence ayrıca S4 mini ele tam oturuyo tam ideal ekrans4 mını de cok kucuk ya s3 920 ye gore ama yınede takas teklıfı gelırse degerlendırırım
zaten antutu sonucalara pek guvenmıyorum
peki one x e ne dersın beats audıo fılan var
ekran sensör vs multimedyada s3 önde performans ve güncelleme nexus 4one x te ısınma sorunu vardı diye hatırlıyorum ben olsam bulaşmamnexus 4 ün tek eksiği hafızasının artılamıyor oluşu yoksa diğer yöneleriyle s3 ten daha üstün bir telefon
Nexsus dışında s3 ve one x mi tek seçeneklerinnexus la 920 takas edemezsem s3 alıyımmı yoksa one x mı alıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?