Arkadaşlar lüften yardım edin ( facebook sorunu )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lüften yardım edin ( facebook sorunu )
arkadaşlar 3 gün önce facebookta hayran sayfa açtık ama sayfa 3.gün kapatıldı neden acaba yardım edin lüften

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Şikayet edilmişşe facebook yönetimi Kapatabilir içeriği Neydi sayfanın

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
Rap ti sayfanın içeriği

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Sayfada fotograf felan paylaşıldımı uygun olmayan şikayet vs olaylarıda olabilir

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
uygunsuz bir resim yapmadık sadece repcilerin resimleri eğer kapatıldıysa nasıl tekrar gferi getirebilirim yardım edin lüften

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Kapatildiysa geri alamazsiniz.. Maalesef giden geri gelmez! Diger rakip rap sayfalari ya da paylastiginiz bir icerigin sahibi sikayet etmis olabilir, birde yabanci rap paylastiysaniz facebook yonetimi tarafindanda olabilir.. Eger sikayet uzerine kapatildi ise 2. Sayfanizda kapatilirsa hesabinizda gider, haberiniz olsun.. Birde konu yalnis yerde, network degilde, yardim ya da konudisi olmaliydi..

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım şimdi ben yine sayfayı açsam şikayer edenleri engelliye bilirmiyim yada sayfa doğrulma filan napmalıyım sen bana yasal bir hayran sayfası nasıl açılır yazarmışın arkadaşım lüften

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Nasıl engelleyeceksin? örneğin ben hayran olmadan şikayet etsem ?
Öyle şey mi olur yaa, biraz mantıklı düşünün...
açtığın hayran sayfası sana göre yasal ise, herkese yasaldır....
:lol

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
Acaba arkadaşlar yöneticilerim virüslü videol yüklediğiden mi olmuştur

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Acaba arkadaşlar yöneticilerim virüslü videol yüklediğiden mi olmuştur

Virüslü video mu? :d:güldürmeyin adamı :d: sadece swf de o komut olur, oda faceye ters gelir :ehe
Yani olmaz öyle şey, ben 28 yaşına geldim ama hala galeri dosyalarında virüs olduğunu görmedim:oke:

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
e tekrar açtık bu sefer hiç birşey yüklemedik yine kapandı bu neden

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
simdi yakalandınız işte sayfamız 2 kere açıldı ve kapatıldı ama son kez bi daha açtık bu seferde hiçbirşey yüklemedik nie kapatılmadı...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
simdi yakalandınız işte sayfamız 2 kere açıldı ve kapatıldı ama son kez bi daha açtık bu seferde hiçbirşey yüklemedik nie kapatılmadı...

ozaman yüklediğiniz içerik üzerinden şikayet almışsınız.. Apaçık belli işte..:d:

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım şimdi yüklediğim içerikten sıyrılmanın yolu varmıdır mesala desem bu burdan alıntıdır diye yazıyorlar bazen

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım o zaman söyle diyim yüklediğimiz videolara kendi logomuzu koyarsak yine şikayet alırmıyız

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
ben sadece yasaklı sayfaların kapatıldığını biliyorum, başka türlü facebook kolay kolay sayfa kapatmaz

karakoca

Üye
ya arkadslar ben daha faceden bı adres aldım ama su an gırıs yapamıyorum benden hesabımı etkınlestırmemı ıstıo ve bunun ııcnde cep numaramı talep edıo bu calındığı anlamınamı gelıo yoksa sıkayet falan mı edildim.Bileniniz varsa lutfen yardmcı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt