arkadaslar ltfn yardım edin yoksa pc ı parcalıcam:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sedat_1286

sedat_1286

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ltfn yardım edin yoksa pc ı parcalıcam:(
slm.bnde sonyericsson w810i
var onceden normal kullanıodum hiç sorun yoktu fakat 2 haftadır telefonu usb kablosundan cıkarınca pc resetleniyo neden yapar bunu yeniden yukledim sildim bidaha yukledim olmadı yardım ederseniz sevinirm

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaş bu sorunun pc'ni parçalamayı gerektirmez, elbet bir çözümü vardır. biraz sabret

kurt bey

kurt bey

Üye
ön usbleri kullanıyosan arka usbleri kullanmayı dene. Ön usbler bazen resetleme sorunlarına neden olabiliryor. Ayrıca telini imkanın varsa başka bi pcdede dene bakalım sonuç ne olacak?

POWER

POWER

Üye
Sorun sürücü sorunu gibi görünüyor :ss
Başka makinelerde dene sorun olmuyosa sorun bilgisayarda.
eğer arka usblerde çalışırsa sorun yok çalışmazsa bilgisayarında geri yükleme noktası varsa oraya geri dön...

vormound

Üye
ayrıca her usb bağlantında o usb sürücüsünde taktığın cihazın bilgileri kalır. bunları cihazı (cihazı gören programı kapatmadan) direk çekip çıkartıyosan bilgisayar yönetiminden sil hiç usb cihazı bağlanmamış gibi olsun. yada arka usb leri dene yada flash usb driver yüklemeni öneririm.

askin28

Üye
dostum eger bilgisayarın'da vista yüklürse bu sorunu yapar

toprakumit

toprakumit

Üye
slm.bnde sonyericsson w810i
var onceden normal kullanıodum hiç sorun yoktu fakat 2 haftadır telefonu usb kablosundan cıkarınca pc resetleniyo neden yapar bunu yeniden yukledim sildim bidaha yukledim olmadı yardım ederseniz sevinirm

Kardeşim öncelikle POWER arkadaşımmın dediklerine katılıyorum. Hiç uğraşma ve Geri Dönüşüm noktasına tekrardan sistemi geri yükle... Oda olmassa bu yakın zamanda Bilgisayar kasasının içini açtınmı? Eğer açtıysan Veri gönderici sigortalardan birisini sökmüşsün demektir. 1 isinin olmayışı Bilgisayar arasıra kendisine reset attırır veya Bilgisayar fişi prizden çekmeden başka kapanmaz Vs..... O yüzden sen bi sistemi geri yükle eğer olmassa halletmeye çalışırız ;)

fenerbahçe_1

fenerbahçe_1

Üye
kardeşim eger sorunun hala sürüyorsa usb kablosunu pc den çıkarmadan önce bilgisayarıma gir telefonun simgisinin üzerine gel sag tuşa tıklayıp çıkar de ondan sonra kabloyu çıkar sonunun çözermi bilmiyorum ama umarım işine:oke:yarar

yhooss

yhooss

Üye
Ark bende de aynısı olmuştu ben aygıt yöneticisinden telefonun bilgilerini sildim sonra yeniden taktım bil. tlf tanıdı ve yeniden kurdu ve sorun düzeldi....

maddevil

maddevil

Üye
ön usbleri kullanıyosan arka usbleri kullanmayı dene. Ön usbler bazen resetleme sorunlarına neden olabiliryor. Ayrıca telini imkanın varsa başka bi pcdede dene bakalım sonuç ne olacak?

haklısın aynen bendede bu sorun vardı arka usbyi dene oda olmasa başka pc ondada aynı sorun varsa teknik servise götürmeni tavsiye ederim

acarbay

acarbay

Üye
virüs de geç gardaş...

qirL1903

qirL1903

Üye
baska bi pcde dene derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt