Arkadaşlar Ltfen Ya Yardım Edin Tel. Virüs Girdimi Acaba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ltfen Ya Yardım Edin Tel. Virüs Girdimi Acaba
arkadaşlar gördügünüz gibi ben 6260 kullanıyom ama bu aralar telefonuma bişler oluyo ya virüs girdi sanırım şüphe duyuyom
önce bir sorum olcak arkadaşlar tel. 33 tane program attım o agırlık yaparmı???

şimdi arkadaşlar tel. kendi kendine kapanıyo bazen sim kartı tanımıyo 2 tane virüs programı var oldugu halde işte donuyo tel. bazen çanuk şarj gidio bazen hiç açılmıo telefon snradan açılıo ismedigim dosyalara giriyo kendi kendine bilmiom ya korkuyom ya format atsam mı sizce virüs mü girmişmidir

bana bir yardımcı olsanız arkadaşlar

gknky

gknky

Üye
bence virüs deildir hafızayı aç biraz

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(gknky &#064; Feb 27 2006, 08&#58;09 PM) [post=287515]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence virüs deildir hafızayı aç biraz
[/b][/quote]

programları bazılarını silim mi bide iki virüs programı ne kadar işe yarar ikisi Simworks Anti- Virüs öbürü Virüs Guard

Quadriceps

Üye
Telefona cok fazla program yukleme sana önerim cok korkuyosan ve yedeklicek bişey yoksa format at gitsin çünkü telefonun makul ölçüde davranış sergilemiyor

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
tel. format attım şimdi daha iiii oldu eskisinden güzel oldu kendi kendine kapanmıyo artık donmuyoda
ama bilgi verdiginiz için saolun arkadaşlar

Adanalı.01

Adanalı.01

Üye
ram arttıcı program kullan bide takimi gun görunumu işlem kaydınıda 1 gune indir işee yarar

kral_aslan

Üye
*#7370# i yaz kilit kodunu yaz kendi format çekecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt