arkadaşlar kurbanınız olim bana yardım edın!!!!!! telefonumun orjinal firmwaresi lazım (s5233wjvjf2)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efendisiz13

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kurbanınız olim bana yardım edın!!!!!! telefonumun orjinal firmwaresi lazım (s5233wjvjf2)
arkadaşlar telefonum samsung s5233w ben işe yaramaz bi firmware attım tel mahvoldu telden *#12343# tuşladımda bunlar yazıyor
(SW VER)
S5233WJVJF2

factory FS VERSION:
DEF

(RC2 VER)
DEF
BEN İLK TEL FİRMWARESİ BU BANA BUNDAN BULANDAN ALLAH RAZI OLSUN EĞER BU HİÇ NETTE YOK DİYOR İSENİZ BANA BU TELEFONA UYACAK BİR S5233W ORJİNAL FİRMWARE (TÜRKÇE DİLLİ) VEREBİLİRSİNİZ

VE LİNKTE KOYABİLİRSİNİZ :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

delrico

delrico

Emekli Yönetici
hard format atmayı dene arkadaşım:good:

efendisiz13

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim hard format telefoncuyamı götürecez yoksa *2767*3855# yi tuşluyarak m?
birde kardeş benim aklıma bişey geldi bu telefondan ikitane almıştık biri anneme biri bana anneminkine firmware felan atmadım korkudan acaba diyorum o tel sırf orjinal onun firmwareyi kendime aktarabilirmiyim felan?

delrico

delrico

Emekli Yönetici
kendine aktaramazsın sanırım ;) bu arada hard format nasıl atılır söyleyeyim:megafon: Telefon KAPALI iken sırasıyla * 3 Yes ve Açma Kapama tuşuna 5 saniye süre ile basılı tutarak nokia yazısının gelmesi ile format işlemine başlayabilirsiniz...

efendisiz13

Üye
    Konu Sahibi
kardeş benim tel dokunmatik ayrıca samsung s5233w idi firmwareyle s5230w olduü:dry:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
forumda var arkadaşım

efendisiz13

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim öyle yazcana forumda yok işte madem bildiğin vardı neden link koymadın ki?????*:ağlarım:

----------Eklendi @ 13:10:52 ---------- Yazıldı @ 12:44:04 ----------

hala birçözüm bulamadım ssssssoooooooooossssssssss

efendisiz13

Üye
    Konu Sahibi
hadi yav çıldıracam burdaaa:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

efendisiz13

Üye
    Konu Sahibi
upupupupupupupupupupupuppupupupupupupupupupupupu

efendisiz13

Üye
    Konu Sahibi
hadi kardeşler

pcwolf

pcwolf

Üye
Arkadaş sen o firmwareyi nerden buldun bana linkini atabilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt