problemboy3
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben gidiyorum haftaya bugunaskere gönderin
ben gidiyorum haftaya bugun
Sagol arkadasın konusu karısmasın sımdıAllah yardımcın olsun
Sagol arkadasın konusu karısmasın sımdıAllah yardımcın olsunbenım bır akrabam vardı arkadasın dedıgı gıbıydı askere gıttı doguda sınır bolgesınde askerlık yaptı duzelır dıye beklıyodum hıc bır degısıklık olmamıs
Merhaba arkdasm kardesinin sorunu tam olarak ney geleck kaygisimi yok sorumluluk mu alamiyor yoksa icinemi kpanik biraz ozel sorular bunlar ama bunlarida soylesen iyi olurdu benim sahsi fikrim bi uzmana gitmesi
Askerliğide yapdı bu nedenden cok sıkıntı cektı .s ne yapmam gerek yardmcı olun arkadaşlar
- - - Eklendi - - -
içne kapanık sorumluluk dersen suanda otelde teknık olarak gorev yapıyor ama sıkıntı cekıyor ordada cocukca hareketlerınden bilyonuz ilin ısı kendi isin gibi deil hemen yaz istifanı dyorlar yardmlarnızı bekliyorum arkadaslar saygılar.
Hmm sakınlestırıcımı ??
- - - Eklendi - - -
Pekı cnm kardesım pskytra ne dersem yardımcı olur doktorun karsısına gecıp cocuk cocuk hareketlerı var mı dıyecem ne demem lazım yardım edermısın ?
Hmm sakınlestırıcımı ??
- - - Eklendi - - -
Pekı cnm kardesım pskytra ne dersem yardımcı olur doktorun karsısına gecıp cocuk cocuk hareketlerı var mı dıyecem ne demem lazım yardım edermısın ?
Benim sana en iyi tavsiyem bi psikologa götürün devlt hastanesine ona ilk once 50mg misol yazar hareketlrnde azalma ve sakinlesme gorebilrsinz hatta daha olgun gbide düsnmeye baslayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?