Arkadaşlar kız konusunda yardım edin :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ELEFSANE

Üye
ifşa edemediğin olayları bilmeden sana nasıl yardımcı olacağız peki?

Konu Sahibi
Son durumdayım be bak lumire kardeş ben son durumdayım her an açıklayabilirim . Tabi öncesi de farklı . Hem 1. Durumdayım hem 2.
Bunun geri dönüşünü becerebilecem mi?

----------Eklendi @ 22:36:15 ---------- Yazıldı @ 22:35:26 ----------

ifşa edemediğin olayları bilmeden sana nasıl yardımcı olacağız peki?

Tamam ifşa ediyorum.
Araya olay sokmamız lazım. Kız sıfırlandı.

frk uzn

Üye
hiçmi tanıdığın kız arkadaşı yok konuşup ayarlasın

Bende senin gibi kızın birine utana,sıkıla mesaj gönderdim kızın bir gelip boynuma sarılmadığı kaldı.Yani ben bir adım geldim o katliam yaptı Diyeceğim o ki açıl ona herşeyi tüm çıplaklığı ile anlat yok çıplaklığı için henüz erken ilgini bilsin yeter

Konu Sahibi

Yapabilsem ne şuan forever alone kalırdım, ne de bu kahrolası konu dışı bölümüne yazardım bunu. Konuyu anlamamışsınız...

aaaaqwz

Üye

Yapabilsem ne şuan forever alone kalırdım, ne de bu kahrolası konu dışı bölümüne yazardım bunu. Konuyu anlamamışsınız...

ben de yazım Ama farklı olsun .
Şöyle düşün bak: "yıllar geçmiş aradan baba olmuşsun ve bi kızın var"

Konu Sahibi
kardeşim yaşın 15 git dersini felan çalış

3 senedir boş işlerle uğraşıyorum. Son sbs puanım da 488.

----------Eklendi @ 13:10:14 ---------- Yazıldı @ 13:07:08 ----------

Ayrıca o iş tamam. Dikkat çekmeden etkilemeyi öğrendim artık

Oğuzhan

Üye
bak 488 puan almışsın bu yıl da düşürme çalış gir liseye lisede bulursun kız liseye geçince unutçan zaten o kızı

Konu Sahibi
bak 488 puan almışsın bu yıl da düşürme çalış gir liseye lisede bulursun kız liseye geçince unutçan zaten o kızı

Bu sabah ben de böyle düşünüyodum az önce fikrim değişti(miş) yine. Elimde olan bişey olsa savurup atarım zaten.......
488 i de düşürmezsem vuuu

ben de senin gibiydim. Ilkokul 4. Sınıftan beri bir kızı seviyordum. Ama açılamadım. Sonuç ne mi oldu. 7. Sınıf sbs'den 475 gibi bir puan alırken 8. Sınıfta 440 aldım. Şu an lise 3'teyim hala o kızı düşünüyorum. O kızı bana nasip etmesi için aklıma geldikçe Allah'a dua ediyorum.

ha pişman miyim açılamadığıma. Kesinlike hayır. Ama sen ne yap et açıl.

Tepkiler: enkazcı
    Konu Sahibi

Haklısın ama sen de nerden baksan 7 yıldır seviyon be 7 yıl açılamamak çok kötü

enkazcı

Üye

Özgüvensizllkten merhaba demek bile dağı delmek kadar zor oluyor

----------Eklendi @ 21:51:56 ---------- Yazıldı @ 21:51:22 ----------

Çok zor konuşuyorum ifşa olmayacam şimdi ama.
gardaşım aynı ben gibisin yemin ediyorum kızla hiç tanışmadım sınıfını biliyorum tenefüste yan yana geliyoruz bazen bir merhaba bile diyemiyorum

Konu Sahibi
gardaşım aynı ben gibisin yemin ediyorum kızla hiç tanışmadım sınıfını biliyorum tenefüste yan yana geliyoruz bazen bir merhaba bile diyemiyorum

Olur böyle ya fazla kafama takmıyorum artık (son 2 saattir )

eğer aşıksan yanına bile yaklaşamazsın. çünkü bakışları keser adamı. her bakışında tokat yemiş gibi olursun. gerçi benim yaklaşamama gibi bi şansım yoktu zira arka arakaya otururduk. ama ben de konuşamazdım. tek kelime edemezdim karşısında. şimdi gelse şimdi de konuşamam... neyse sana önerim onunla senin ortak yanlarını bul. mesela biz ikimiz de kitap kurduyduk. kitap alır verirdik birbirimize. sen de bunun gibi bi şey bul. bulamazsan onun sevdiği şeyleri öğren onlara yönel.

----------Eklendi @ 19:23:25 ---------- Yazıldı @ 19:23:05 ----------

aşk uzadıkça zor oluyor işte

Konu Sahibi
Of be. pazartesi benl bekle lan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...