manisa4512
Üye
-
Konu Sahibi
-
1.000tl ye en kral oyun pc si toplanırBin liraya oyun bilgisayarı biraz zor. Yani alınır fakat oyunlarda performans yüksek olmaz.
1.000tl ye en kral oyun pc si toplanır
Buna bir bak istersen. Yalnız monitör ve diğer dış ürünler yok. Sadece kasa.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 15:17:46 ---------- Yazıldı @ 15:01:27 ----------
HDD'lerin fiyatları uçmuş düzeyde.
sistem gayet güzel amaaa ekran kartı yetersiz. ve kasa power biraz karmaşık
şu şekilde biraz düzenleme yaptım çok daha iyi oldu
fiyat 100 lira fazla oldu ama.
ekran kartı bir öncekinden çok daha iyi..
oyunlarda zaten işi ekran kartı yapar...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Amd x4 4100Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız236tl
Ati 4850 256bit DDR5Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız177tl
yada SAPPHIREHD6790 GDDR5 1GB 256BITLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız260tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız199tl anakart
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız158tl kasa şekil kasa
1TB harddiskLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız213tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız101tl ram 8gb
1000tl ye çok rahat oyun pc si toplanır arkadaşlar bu topladığım sistemle bütün güncel oyunları ful hd de sorunsuz oynarsınız.
evet intel in işlemcileri daha pahalı oluyor ama ucuzlarıda var i3 550 var 189tl fiyatı oldukça uygun performansıda yüksekSistem çok çok iyi kardesim. İşlemcinin aynısını ben kullanıyorum yalnız anakart olarak aynı model gigabyte var yanlıs hatırlamıyorsam aralarında 10 tl veya 20 tl fark atıyor. Ben topladım İşlemci , Anakart ve Ram 800Tl ekran kartım olduğu için ekran kartı almadım sadece.
2000Tl'ye kasa toplayıp oyun oynayacagım diyen arkadaşlar İntel taraftarı belli ki çünkü ; İntelin çıkardığı parçalar daha pahalı.
Amd x4 4100Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız236tl
Ati 4850 256bit DDR5Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız177tl
yada SAPPHIREHD6790 GDDR5 1GB 256BITLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız260tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız199tl anakart
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız158tl kasa şekil kasa
1TB harddiskLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız213tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız101tl ram 8gb
1000tl ye çok rahat oyun pc si toplanır arkadaşlar bu topladığım sistemle bütün güncel oyunları ful hd de sorunsuz oynarsınız.
Eray abi 1000tl ye kral bir oyun pc si toplanır.Bütçe sorunu olmasa elbette herşeyin kralı olur ancak gtx580 gereksiz bence okadar para verilmez durumu iyi olmayan insanlar var onlara verilir.Zaten hd6790 oyunlar için gayet yeterlidir diğer kartlar çok abartı olur.Ful hd de bile donma kasma gibi sorunlar yapmaz yapsa bile çözünürlük biraz düşürülür rahatça oynanırF u l l HD bir çözünürlüktür. 1920x1080p'yi tanımlar ve monitör eğer o çözünürlüğü desteklemezse çalışmaz. Ayrıca gerçek 1080p desteği HDMI kabloyla sağlanır. Kastettiğin f u l l detaysa o sistemle en güncel oyunlar f u l l detayda oynanamaz. Bizim verdiklerimizdede oynanamaz. En kral sistemler bak böyle olur. Dünyanın en hızlı kullanıcı bilgisayarı. Sadece kullandığı 4 adet GTX 580'in fiyatı 4000 TL'den fazla. İşlemci ise Amerikada bile 1700 dolar civarında sen Türkiyeyi hesap et. Onlar dışında önerdiğin sistem güzel. Bizim önerdiğimiz sistemler Oyungezer ve Level dergilerinin bile en düşük ekonomi ve orta sisteminin arasına tekabül ediyor. Verilen sistemlerle oyun oynanır fakat adına oyuncu kasası denmiyor ve yüksek performans beklemeyin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?