arkadaşlar istediginiz her program vardır sadece ismini söylemeniz yeterli

mapazule

Üye
nokia 6300 antivürüs programı please...

bana bluetooth ile internet e bağlanma programı lazım bikaç yerde gordum ama linkler o kadar da sağlam deil bekliorm

arkadaşlar 6500s de video dosyalarını ileri geri sarabilecek bir program yokmu bu telefonun kibarlıgına aldandık aldık okadar aradım bir tane bulamadım yaw üzerindekide ileri geri yapmıyor elinde olan varsa yada link verebilecek olan cok makbule gecek arkadaşlar..

shekilim

Üye
hafıza kartı sıfreleme yada klosor sıfreleme programı 6300 icin lazım bulusrsan cok makbule gecer

malesef bu telefonlara program bulmak imkansız sanırım baksanıza ustalar bile bulamıyor ne yapalım..

clifton

Üye
6300 için video player lazım banada

ramcqq

Üye
mig33 proqramını bana yollarsn sewinirmm msn adresime yolla ok cnm gentel_man_@hotmail.com msn e yollayamazsan bura at qitsnn ben bi ara qirer alırımm simdiden saol

buraq85

Üye
Kardeş kusura bakma ama böle proları bende bulurumya...

birader bi 6300 antivirüs programı varsa!!!!!!!n:

babagazi

Üye
Merhaba varsa ben 6300 için tuş kilidi programı varmı varsa eklersen sevinirim hadi allah razı olsun bekliyecemmm

C01aY

Üye
6300 a antivirüs olmaz

Kardeş 2630 için hafıza arttırıcı program ,mp3 player,klasör şifreleyici ve msn messanger bulabilirmisin.Çok acil.Ben aradım bulamadım.

k790i telefonuma şifre koymak istiyorum ne yapmalıyım bilen varsa yardım edebilir mi

bluetooth hack varmı yardımcıııı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

bluetooth hack rica edebilirmiyim

.sis ten .jar a çeviri programı var mı

gardaaaş bana bi ezan progran,mı lazım be