arkadaşlar iphone 5 videosu izledim ama inandırıcı gelmedi 1 de siz bakın yorumlarınızı esirgemeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pta123

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar iphone 5 videosu izledim ama inandırıcı gelmedi 1 de siz bakın yorumlarınızı esirgemeyin
[video]http://video.mynet.com/faytkilap/Iste-iPhone-5/1303894/[/video]

daha önce ios da açtım ama buraya taşımayı bilmediğim için burayı bilmediğim içn tekrar burda paylaşmak istedim iyi forumlar beğenirseniz sevinirim ...

bu kadarda sallama olmaz resmen bilgisayardan efekt verilmiş .

pta123

Üye
    Konu Sahibi
bana da öyle geldi yani oynama var

61semih

Üye
bu teknolojı ıcın ortalama 5 yıl gecmesı lazım.ımkansız degıl ama su zamanda sozkonusu değil.daha 3d ıkı uc modelde varken hologrammıdır nedır onun cıkması kac yılı bulur sız tahmın edın

bveo

Üye
hahahahaha

__xXx__

Üye
aslında hologram olayının iphone 5 ile çıkacağını biliyorum ama eylül ayında çıkan iphone de değil piyasada ip 5 diye geçen bi iphone modeli ile 5g ye geçildiği zaman(abd için 2014 en erken 2015 3. çeyrek en geç) bu telefonu piyasaya sürecek iphone abd 5 gye geçtiği gün piyasaya çıkacak diye biliyorum

----------Eklendi @ 06:07:30 ---------- Yazıldı @ 06:06:07 ----------

şu anda abd de bazı eyaletlerde(california flo rida ve nevada diye biliyorum)4 g kullanılıyormuş

consept tasarım zaten.apple hiç alakası yok

Konsept'i böyle olacak diyor videoda kardesim, böyle bi teknoloji yapamadılar henüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...