arkadaşlar iphone 5 videosu izledim ama inandırıcı gelmedi 1 de siz bakın yorumlarınızı esirgemeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar iphone 5 videosu izledim ama inandırıcı gelmedi 1 de siz bakın yorumlarınızı esirgemeyin
[video]http://video.mynet.com/faytkilap/Iste-iPhone-5/1303894/[/video]

daha önce ios da açtım ama buraya taşımayı bilmediğim için burayı bilmediğim içn tekrar burda paylaşmak istedim iyi forumlar beğenirseniz sevinirim ...

Hünkar Kepoğlu

Hünkar Kepoğlu

Üye
bu kadarda sallama olmaz resmen bilgisayardan efekt verilmiş .

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
bana da öyle geldi yani oynama var

61semih

61semih

Üye
bu teknolojı ıcın ortalama 5 yıl gecmesı lazım.ımkansız degıl ama su zamanda sozkonusu değil.daha 3d ıkı uc modelde varken hologrammıdır nedır onun cıkması kac yılı bulur sız tahmın edın

bveo

bveo

Üye
hahahahaha:aha:

__xXx__

__xXx__

Üye
aslında hologram olayının iphone 5 ile çıkacağını biliyorum ama eylül ayında çıkan iphone de değil piyasada ip 5 diye geçen bi iphone modeli ile 5g ye geçildiği zaman(abd için 2014 en erken 2015 3. çeyrek en geç) bu telefonu piyasaya sürecek iphone abd 5 gye geçtiği gün piyasaya çıkacak diye biliyorum

----------Eklendi @ 06:07:30 ---------- Yazıldı @ 06:06:07 ----------

şu anda abd de bazı eyaletlerde(california flo rida ve nevada diye biliyorum)4 g kullanılıyormuş

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
consept tasarım zaten.apple hiç alakası yok

fireman87

fireman87

Üye
Konsept'i böyle olacak diyor videoda kardesim, böyle bi teknoloji yapamadılar henüz :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...