aleranol
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bakın ben C7min tarayıcısından oyun oynayamıyoruuum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
!!!HODRİ MEYDAN fandroi ci ÖZGÜR İNSANLAR!!!
Admin abilerimiz ilgileneceklerini söyleselerde ilgilenmediler. Babam başka bir forumda admin olduğu sıralarda herşeyi inceler gerekn cezayı verirdi ama bizim admin abilerimiz/amcalarımız bunu yapmaya üşeniyor gibi.Kardeşim artık birlik olmanın zamanı geldi.Gerektiğinde androidçilere karşı birlik olmalıyız yoksa burası Symbian^3 forumu değil anti Symbian^3 forumu olacak.Tamam burası özgür bir forum fakat başkasının haklarının başladığı yerde senin hakların biter.
Kim ne derse desin genede iyi düşünmüşsün ayrıca bu konudan tartışma çıkmaz çünkü bizim yani symbian 3 leyinde bir konu.Ne yani andro-it ciler gelipte bize burada cakamı satacaklar yok öyle bir dünyaValla bu stick i andro it'e benzeterek koydum buraya
aaaa bak andro_it ci bi adam da oynamışhadi onları tebrik edelim. Anlamadın sen galiba uzun süredir bize siz izleyemiyorsunuz flaş desteği yok diyodunuz? siz tuş takımıyla oynanan bi oyunu e7 den yada n900 den başka bi tellede oynayın görek hadii
evet gorende yok sanıcak puhahahaGorende klavyeli Android yok sanacak
Kim ne derse desin genede iyi düşünmüşsün ayrıca bu konudan tartışma çıkmaz çünkü bizim yani symbian 3 leyinde bir konu.Ne yani andro-it ciler gelipte bize burada cakamı satacaklar yok öyle bir dünya
bak yüzsüzün teki buraya bile damladıe ama yapıyorlar
ya arkadaşlar ben de c7 var ama kım ne derse desın symbian anna da cıkarsa belle d olsa yelle d olsa andiroid e yanaşamaz ya en bsıt ornegı arkadaş internet ten radyo dinlıyor bende bende bakıyorum kanıtmıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sıteye bi symbianlı tel le gırın bide andıroidle ıste orda farkı anlarsınız ne yapalım aldık bıkere c7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?