Arkadaşlar Ideos'uma Miui yüklemek istiyorum ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ideos'uma Miui yüklemek istiyorum ama...
Öncelikle kurban bayramınız mübarek olsun
Bu gün canıma tak etti ve cihazı root ,overclock yapmayı ve miui rom yükleme kararı aldım.
Şimdi root yaptım miui kurucağım diyelim (ilk rom deneyimim olacak)
1.cihazın elimde patlama ihtimali var mı?
2. cihazı nasıl yedeklerim?
3.ve tüm oyunlarım programlarım resimlerim kalırmı yoksa cihaz sıfırlanırmı ?
Ideos x5 te miui kullanan arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa mutlu olurum.
Kurmak istediğim
Şimdiden teşekkürler.Yardım edip aklımdaki soru işaretlerini giderenden Allah razı olsun

baranselona

baranselona

Üye
donanımhaberdeki ideos x5 konusuna bakarsan nerdeyse butun mesajlar miui iceriyor :) burda fazla bilgi alabilecegini sanmıyorum.... anket icerikli bir baslıktı....

celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
dh den birşeyler buldum sanırım fakat şuna ulaştım : sanırım gerçeği bu teşekkürler :)

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
korkarak iş yaparsan bu işi başaramazsın benim telefonun görmediği rom yok şükür bir problem olmadı

Şehriyar

Şehriyar

Üye
1 Evet var
2 Yüklerken Clockworkmod yüklemen gerekiyor galiba cwm ye girip backup diyerek tüm sistemin yedeğini alabilirsin.
3 Cwm den yedekleme yaparsan hepsi kalır. (Resimlerden falan emin değilim)

celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun yarın başlıyacağım hayırlısıyla bir sorum daha olacak buradaki rom multilang mı ingilizcemi acaba

kncrpn

kncrpn

Üye
bende yarın ilk kez deneyeceğim yarın konusalım bildiklerimizi paylasalım

celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
Ay sonunda 2.3 gelecek diyor huawei beklesekmi değermi yoksa 2.3 ünde bir farkı yokmu miui e göre

kncrpn

kncrpn

Üye
Android 2.3'ü bekleyelim bence sonucta orijinal ROM iyi değilse MIUI atarız.

celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
zaten orjinal rom dan memnunum ama overclock ve şu 3d oyunları düzgün açması için miui istiyorum.Şimdiye kadarki tüm oyunlar güzel çalıştı (pes 2011 ,gun bros ,nfs shift ,raging thunder ,skies of glory...) fakat modern combat 2 pb oyununda donmalar takılmalar oluyor ve bir noktada reset atıyor telefona siz denedinizmi bu oyunu.

baranselona

baranselona

Üye
ben oynuyorum. modern combat hatta kuzenimdede x5 var onada yukledim sorunsuz takılmasız oynuyoruz... desire hd ye gore olanını indirmek gerekiyor... telefonum rootsuz build editsiz orjinal rom. modern combat 2. sorunsuz.

celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
demekki yanlış indirdim galaxy s2 içinmiydi neydiyse artık bende build edit yapmaya kalkışacaktım teşekkürler

baranselona

baranselona

Üye
modern combatta build prop a gerek yok... yeterki uygun versyonunu bulun ben linki hatırlamıyorum hatırlasam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt