Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese s.a
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balrog024
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese s.a
herkese s.a ben bu forumda yeniyim de çok araştırdım ve 5800 almaya karar verdim ama nakit sıkıntısı ve kredi kartım olmadığı için evkur'dan senetle almayı düşünüyorum. sizce evkur'a güvene bilir miyim? önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Necmati
Üye
güven kardeşim bende ordan n86 8mp aldım bi sıkıntım yok... bu arada maxicep ailesine hoş geldin...
balrog024
Üye
Konu Sahibi
sağol kardeşim Allah razı olsun sağolasın ) çin malı gibi sorun olur mu made in china gibi???
Necmati
Üye
yok kardeşim bildiğin nokıa yani güven ....
Lacrymosa
Üye
Evkur'da olmaz.
Kutulu ürün alacaksın. Kutuyu da taklit etmediler ya.
tamam çok sağolun Allah razı olsun bir arkadaş bir mağazadan almışta önce aldığı bozuk çıkmış sonra değiştirmiş falan ama evkur'dan değil. ilk aldığı telefonda made in china yazıyormuş 2.cisinde made in finland. kafama takıldı sonra birşey olmasın diye. peki kutu içeriği tam olarak nedir 5800'ın?? herkes farklı birşeyler söylemişte
futbol123
Üye
alabilirsin ama fiyat artıyor.. 5800 500tl ise e 1.000tl ye geliyor aynı telefondan dışardan iki tane alırsın
evet dediğin gibi benim n86 1.000 lira civarı ben 15 ay taksitle 1.390 aldım...
balrog024
Üye
Konu Sahibi
orası öyle ama öğrenci hali işte banka kredi kartıda onaylamadı nedense halbu ki hiç kartım da yok.. onaylasa alacaktım kart ile ama nakitte olmadığı için tek çare evkur oldu )
Necmati
Üye
olsun sen al yani sana garanti vaeriyom hiçbirsorunu yok ama kesinlikle evkurdan diğerlerinde kazıklarlar
balrog024
Üye
Konu Sahibi
tamam hepiniz çok sağolun ) gideyim yarın da alayım telefonumu