Arkadaşlar herkes buraya dikkat etsin n-gage çok önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar herkes buraya dikkat etsin n-gage çok önemli

ARKADAŞLAR ARTIK İYİCE SIKILMAYA BAŞLADIM.TELEFONUMDA
N-GAGE VAR VE HİÇBİR İŞE YARAMIYO.UZUN ZAMANDIR KENDİM UĞRAŞIYORUM AMA Bİ TÜRLÜ SORUNU ÇÖZEMEDİM.BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA PAYLAŞSIN.BİR ALT KONUDA DA ARKADAŞIM AÇMIŞTI.ONA SAYGISIZLIK GİBİ OLMASIN :mahcup::mahcup: AMA 5320 Xpressmusic V 3.25 OS 9.3 DE N-GAGE ÇALIŞTIRABİLEN VARSA LÜTFEN DİYORUM RİCA EDİYORUM PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.....:bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

ash54

ash54

Üye
hafıza kartına n-gage klasörünü aç indirdiğin oyunu rar dosyasından çıkarıp o klasörün içine at programı açtığında kendi yüklenecektir zaten:oke:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
hafıza kartına n-gage klasörünü aç indirdiğin oyunu rar dosyasından çıkarıp o klasörün içine at programı açtığında kendi yüklenecektir zaten:oke:
bilgilendirme için sağol

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi

tamam da yazdığım gibi hata veriyo
bizzat aynılarını yaptım
başka bi sorun olmalı ne olabili acaba

--------------- Ekleme ---------------

bu arada dikkatinizi çekerim 5320 os 9.3

ash54

ash54

Üye
pardon 9.3 olduğuna dikkat etmemiştim bu son çıkanlar zaten hiç olmuyo hackleme diye birşeymi ne varmış onu yaparsan işe yarayabilir ya da telefonun yeni versiyonunun çıkmasını bekle başka çare yok

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi yaptım.sorun onda değil.sorun bende.yani ben yapamıyorum.daha doğrusu yapıyorum ama bi yerde ya bi eksik var ya da bi fazlalık.ama hadi hayırlısı bekliyces artık bilen birinin cevap yazmasını...

mmzzkk

mmzzkk

Üye
5320 xpress music telefonu kullananların çoğu bu sorunu yaşıyor.. Ama çözebilen hala görmedim arkadaşım..

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
5320 xpress music telefonu kullananların çoğu bu sorunu yaşıyor.. Ama çözebilen hala görmedim arkadaşım..

teşekkür ederim arkadaşım ama bi yolu olacaktır elbet.araştırıyorum bulunca yazarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt